| IoanaMtfkr a întrebat:

Am vrut sa bag niste jocuri pe CD (nu e DVD) si am ajuns pana la partea unde trebuia sa dau add. Le-am luat de pe desktop, dar pana la urma m-am gandit ca nu e bine si nu o sa mearga asa ca mai bine caut originalul, nu shortcutul. Asa, am ajuns in Disk Local C. Am gasit jocurile, dar erau bagate in niste foldere si nu erau extrase. Cum sa le pun pe CD in asa fel incat daca il pun la alt calculator sa mearga acele jocuri? Eu chiar nu stiu! Nu ma mai incurcati cu includerea dvd-ului/cd-ului ca nu stiu cum si nu ma pricep. Vreau doar sa bag jocurile in asa fel incat sa mearga la veri mei cand pun CD-ul. Dau funda la primul raspuns bun.

1 răspuns:
| Caddillac a răspuns:

Folosesti nero nu? Voi incerca sa te ajut chiar daca nu prea tin minte masterizarea cd-urilor, incearca asa: selectioneaza folderul in care este bagat jocul si mutal pur si simplu la add... dar depinde ce jocuri sunt, sunt acele miniclipuri care decat dai click pe iconita si iti intra in joc sau sunt jocuri ce depasesc 300mb si au un folder propriu? ei bine daca sunt doar miniclipuri trebuie sa cauti jocul "original" deci fara sageata aceea ce indica shortcut-u, sa il pui pe desktop si sa il bagi la "Add", in caz ca este un joc mare faci cum am spus muti puri si simplu folderu-l in spatiul de masterizare...