| Desembra133 a întrebat:

Armata e obligatorie? Am inteles de la niste prieteni ca da, dar nu prea imi vine sa cred.

Răspuns Câştigător
| Ioonela a răspuns:

"Potrivit iniţiativei legislative, tinerii ar putea să se înroleze voluntari, pe o perioadă de şase luni. Dacă proiectul se va concretiza într-o lege, prima astfel de recrutare ar urma să se facă în ianuarie 2016. Deocamdată, proiectul se află la Camera Deputaţilor, urmând ca după votare să fie trimis la Senat, care este Cameră decizională."
Din acest articol, eu am inteles ca armata nu este obligatorie, scrie acolo "voluntari". Si oricum nu mai este armata aia de a fost acum ceva timp, e vorba doar de 6 luni, nu e asa mare lucru.
In sondajul ala spune ca romanii vor armata obligatorie, dar nu si ca este.

4 răspunsuri:
| Ioonela a răspuns:

Din cate stiu eu, nu este obligatorie armata.

| Desembra133 explică (pentru Ioonela):

Aici am vazut ca e obligatorie.
http://www.fanatik.ro/......zat-500838

| Ioonela a răspuns (pentru Desembra133):

"Potrivit iniţiativei legislative, tinerii ar putea să se înroleze voluntari, pe o perioadă de şase luni. Dacă proiectul se va concretiza într-o lege, prima astfel de recrutare ar urma să se facă în ianuarie 2016. Deocamdată, proiectul se află la Camera Deputaţilor, urmând ca după votare să fie trimis la Senat, care este Cameră decizională."
Din acest articol, eu am inteles ca armata nu este obligatorie, scrie acolo "voluntari". Si oricum nu mai este armata aia de a fost acum ceva timp, e vorba doar de 6 luni, nu e asa mare lucru.
In sondajul ala spune ca romanii vor armata obligatorie, dar nu si ca este.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

nu.

| LorennaAKAPatruSapte a răspuns:

Nu, nu este.

Întrebări similare