Mai ca sa va lamuresc pe toti, am citit o carte numita "Exista viata de dupa moarte? " de Antony Peake si in ea scria despre noi oameni care viseza viitorul, in carte se elaboreaza teoriia paralelelor vietii adica viata e traiata pe mai multe caimpuri, dar are aceiasi desfasurare si nu se termina nici o data chiar daca tu mori in universul asta, in alt univers e posibil sa traiesti si tot asa, deci voi vedeti viitorul ca pe niste mesaje din alt univers, cam asa era teoria desi eu tind sa cred ca e imposibil. Totusi ca sa va lamuresc eu va recomand carte deoarece e geniala!
Apoi ai putea sa visezi numerele la loto si facem jumi-juma ca eu ti.am dat ideea
Nu e cumva telepatie? Stiu ca poate aberez, si mai stiu ca telepatia se desfasoara prin auzirea gandurilor sau prin a vedea imagini, dar e posibil si asta.
Unii oameni au un anume simt mai dezvoltat, simt ceva mai mult. Nu e paranormal ci cred ca mai degraba are legatura cu logica si simtul. Unele vise pot si interpretate si e chiar interesant in unele cazuri. Sper ca te-am ajutat
Da mai crytical ce visezi se intampla dupa un interval de timp nedeterminat si dupa ce s-a incheiat de multe ori iti dai seama "stai ma ca am visat faza asta" si te intrebi ce se va mai intampla
•Buna! Asa mi se intampla si mie catodata Uneori vad chiar si morti
am problema asta de acu` un an. Nici eu nu stiu de ce... dar nici chiar atat de rau nu este! asa-i?
Si mie mi se intampla, an cel putin 3 dejavu-uri pe zi, pe care le vad sau aud in visul din noaptea precedenta.
Şi mie mi s-au întâmplat destule chestii de genul, dar am aceste " vise " de când sunt mică, deci... deja nu mi se mai pare ciudat, m-am obişnuit.
DomexdMD întreabă: