| RebecCa11 a întrebat:

As vrea sa ii fac iubitului meu un cadou de un an si doua luni, ati putea sa imi recomandati ceva simplu dar original?! Poate si ceva facut de mine?! Astept pareri si din partea baietiilor.
P.S: Dau funda la cel mai original! :*

Răspuns Câştigător
| Mussette a răspuns:

Uite cateva idei:
-un tricou personalizat, cu o poza, un text ceva care sa te reprezinte si sa-i placa;
- o cana pe care sa-i pictezi sau sa-i scrii ceva;
-o bratara handmade, facuta de tine, din fire, snurulete de piele ( sunt multe modele pe youtube);
-o perna, iar pe fata de perna sa pui o poza cu voi;
-un tablou, daca ai talent la pictat;
-un stilou, o bratara, un inel... pe care sa-ti scrii numele. happy

8 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Nici bebelusii de peste 1 an nu se aniverseaza din luna in luna. Tinerii isi doresc motociclete, asadar asa ceva poate fi un cadou original.

| Mussette a răspuns:

Multumesc pentru funda!
Sper sa-i placa ce-i oferi. kiss

| StefanChriss a răspuns:

Da, lunar e prea des. Oricum, orice cadou i-ai face, sa nu fie chici! Fa-i cadou ceva de bun gust, pe care sa nu fie imprimate fetele voastre, fara inimioare sau alte chestii stupide, daca se poate. Obiectul ala trebuie sa-i reaminteasca de tine, poate intr-un moment in care e cu alte persoane, si nimeni sa nu stie ca el este pierdut cu gandul la tine.

| RebecCa11 explică (pentru StefanChriss):

Nu ne facem cadouri lunar, doar ca el a fost plecat cand am facut un an si totusi acum ca a venit as vrea oarecum sa ma revansez, am vazut o idee buna un stick in forma de inimioara si plus un videoclip cu noi?! La o cana, o perina sau o poza in rama se asteapta toata lumea pana la urma laughing

| StefanChriss a răspuns (pentru RebecCa11):

Uhmm..depinde cum e inimioara.dar gandeste-te la un baiat care foloseste un stick in forma de inimioara -.- laughing Videoclipul cu voi suna ok big grin

| RebecCa11 explică (pentru StefanChriss):

Sau pot sa ii dau 14 cutiute, semnificand cele 14 luni impreuna cu cate un mesaj in fiecare big grin, sau sa pastrez asta pentru ziua lui care e pe 25 decembrie si sa scriu acele mesaje in globuri? :O Doamnee laughing Nu gasesc nimic folositor laughing sad

| StefanChriss a răspuns (pentru RebecCa11):

Citisem initial "sa-i dau 14 cutite" si eram wtf? O.o laughing. Btw, suna interesant ideea cu globurile big grin

| GuUumitza a răspuns:

O perna cu o poza cu voi? Asta ar trebui sa se faca in aceleasi locuri in care se fac si tricouri personalizate