| Alexia_Daniela_2003 a întrebat:

As vrea sa port tanga.Cum sa îi spun mamei că vreau sa port?
Am 12 ani

12 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Ce ca.cat ai nevoie de o ata in c.ur la 12 ani?

| mentholinks a răspuns:

Trebuie sa ai un motiv pentru care vrei sa porti. Spune-i motivul si poate o sa te inteleaga.

| Aasdfghj a răspuns:

Esti cam mica pentru tanga. Poti sa mergi cu ea prin magazine si uita-te la o pereche de fata cu ea si vezi ce zice. Eu banuiesc ca ar zice "nu" dar tu poti incerca.

| FrateleTedur a răspuns:

Stai putin. Mi-a dat eroare creieru. In mintea mea, porti tanga daca gen, vrei sa arati ce ai in dotare. Dar, de ce ai purta tanga sub niste blugi sau ceva rochie. Adica, ce e in neregula cu voi, de vreti sa va bagati o. Nici nu, nu, e ok, las-o asa. La 12 ani eu invarteam baybladeu pe sfoara si ma jucam metin2 si voi va bagati ate in fund. E ok.

| Xdreaper21 a răspuns (pentru FrateleTedur):

Exact frate doar ca eu ma jucam metin roblox si beam suc tedy
Da puteti rade de mine dar ma simt mandru ca am petrecut copilaria asa in loc de ate in c.ur kendama satra benz si inca multe cacaturi
Da pot zice ca eu ma jucam cu blayblade cand a aparut si la noi adica la 14 ani si cu bacugan la 10
Era mai bine pe atunci adica acum si muzica e de **** la noi doar rapperi nu se vand
Pot zice cu mana pe suflet si pe inima ca daca satra benz era dupa revolutie in aia primi 20 de ani sau chiar dupa cand parazitii si bug mafia putea fi ascultata fara caseta doar intrebai un pusti care era melodia sa preferata si il intrebai daca poate sa interpreteze ca artistii si o faceau aproape la fel de bine sau chiar la fel stara benz nu ajungea nici pe Youtube la viral daca ar fi fost pe atunci

| ssilverrsstonee a răspuns:

Pai... intai, de ce ai purta? Doar ca sa stii, se simt nasol si nu te ajuta cu nimic. Ai 12 ani, sper ca nu te gandesti la baieti deja :? chill, mai e timp. Daca ai un motiv bun, doar spune-i-l. Alt ceva nu ai ce sa faci

| Violleta2022 a răspuns:

La 12 ani tanga?
Ia spune-i mamei tale, sa vezi daca nu cumva primesti vreo doua palme peste ochi, ca de tanga nici nu poate fii vorba!

| darrio2007 a răspuns (pentru Violleta2022):

Vreo "(s) tanga" peste ochi!

| darrio2007 a răspuns:

La 12 ani? Ai mintea in colturi? Vezi-ti fato de copilarie. Vei avea timp sa-ti arati inteligenta, baietilor, cand vei fi mare.

Răspuns utilizator avertizat
| anamariarot a răspuns:

Draga mea, acest tip de chilot nu este indicat nici la vârste mai înaintate, întrucât contribuie la apariția infecțiilor și a iritațiilor. Chiloții de bumbac sunt cei mai buni pentru zona noastră extrem de sensibilă.
Bucură-te de perioada asta, că adult o să tot fii. Copilărește cât mai poți.

| anamariarot a răspuns (pentru Xdreaper21):

Explică-mi și mie cum afectează kendama dezvoltarea puștilor sau explică-mi cum te ajuta un bayblade să evoluezi. Judeci niște copii, dar exprimarea ta lasă de dorit. Mai bine îți vezi de lungul nasului.