Buna:*
Dacaa va duceti unde in gask o poti lua pe fata care iti place. spunandu'i ca vrei sa vorbesti cu ea.
O iei mai inkolo.si ii spui ca o placi. ca este foarte dragutsa.etc.
Dupa ii iei usor mainile si ii vb frumos
Dupa care incepi sa o sarutsi pe obraz.sh ii vezi reactia
Daca este una buna poti trece mai departe.
Iar daca ea incepe sa se agite.etc o lasi mai moale.
Bafta!
Fundita?
:*
Pai nu o saruta asa direct... Intai vorbeste cu ea frumos si petrece mai mult timp cu ea si poate poate
bft...
Probabil` ca nu s-ar astepta la asa ceva si poate ti-ar spune ca ai innebunit de ai vrea sa faci acest lucru... dar daca este dorinta tha si crezi ca totul va decurge bine - incearca poate ca nu va reactiona in niciun` fel gresit... Iti urez succes la acest "experiment "
Si eu sunt tot cls a6-a, si cred ca daca ar fi sa mergem in gasca undeva, iar un baiat vrea sa ma abordeze, mi-ar place sa ma ia de la gasca si sa imi zica, ca vrea sa imi arate ceva, numai mie.Probabil as merge cu respectivul. Dar vezi sa nu o pacalesti, sa o duci chiar sa ii arati ceva, si sa nu o iei asa dintr-o data.Prima data te uiti asa putin in ochii ei ca sa isi dea seama ce urmeaza.
Succes!
Ati putea juca adv si provocare si sa. ti dea cineva o provocare sa o sarutsi, sau sticlutsa cu pupici prin jocuri sa o faci sau sa te prefaci ca din greseala ai sarutat`o. funda?
Well, este un pic cam ciudat sa o saruti cand sunt si altii langa voi, mai ales pentru prima oara. Daca sunteti impreuna, e ok. Daca nu, incearca sa vezi daca si ea te place si o poti saruta cand sunteti singuri. Prinde-o dupa ore, ca tot e intuneric si condu-o pana acasa sau la ora de sport. Daca vrei s-o faci in vacanta, invit-o prin parc sau la patinoar ca sa nu va stea nimeni pe cap si da-i de inteles ca vrei sa o saruti. Daca nu esti sigur ca vrea french, merge si normal
.
Mi se pare cam mica, cred ca ar fi cazul sa-i permiti sa aiba primul sarut la o varsta la care acesta sa insemne ceva cu adevarat, nu sa fie o trauma inutila.
Pai, in primul rand, ea este prietena ta?
Si daca nu, stii ca te place?, daca nu esti sigur, reactia ei ar trebui sa te surprinda, si poate nu intr-un mod placut
Oricum, poti incerca sa o saruti la film, ii poti spune sa vina fara sora ei, sau o poti conduce acasa de la scoala, si sa va asezati undeva pe o banca, ii mangai fata si te apropii usor de ea.acum,depinde si ce mentalitate are.Bafta
Te'ai gandit vreodata.ca poate ea nu vrea sa fie sarutata, de aia poate nu a avut niciodata prieten...nu stiu poate ca daca nu vrea sa se sarute, reactia ei va fi foarte urata...deaceea trebuie intr'un fel sa o previi dar nu sa ii spui direct, ci sa o anunti prin priviri sa ii dai de inteles!