anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

As vrea sa sarut o colega de clasa(a6a). DAR mereu cand ma asez langa ea la film sta si sor'sa(care e clasa a 8a) si mi-e rusine. De un French nu se pune problema, nu cred ca stie ce este asa cevasad. N-a mai avut prieten. Cum sa o abordez? N-as vrea sa mergem doar noi 2 undeva ci in gasca. Cum sa fac sa o sarut? Nuj cum ar reactiona.
Vreau pareri de la oameni de toate varstele.
PS: Dau funditawinking

Răspuns Câştigător
| BetterThanDrugs a răspuns:

Buna:*
Dacaa va duceti unde in gask o poti lua pe fata care iti place. spunandu'i ca vrei sa vorbesti cu ea.
O iei mai inkolo.si ii spui ca o placi. ca este foarte dragutsa.etc.happy

Dupa ii iei usor mainile si ii vb frumoshappy
Dupa care incepi sa o sarutsi pe obraz.sh ii vezi reactiahappy
Daca este una buna poti trece mai departe.
Iar daca ea incepe sa se agite.etc o lasi mai moale.

Bafta!

Fundita?hee hee
:*

10 răspunsuri:
| Nechaty a răspuns:

Pai nu o saruta asa direct...laughing Intai vorbeste cu ea frumos si petrece mai mult timp cu ea si poate poatelaughingbft...

| Gabitsaaa a răspuns:

Probabil` ca nu s-ar astepta la asa ceva si poate ti-ar spune ca ai innebunit de ai vrea sa faci acest lucru... dar daca este dorinta tha si crezi ca totul va decurge bine - incearcawinking poate ca nu va reactiona in niciun` fel gresit... Iti urez succes la acest "experiment "winking

| A12NDRA a răspuns:

Si eu sunt tot cls a6-a, si cred ca daca ar fi sa mergem in gasca undeva, iar un baiat vrea sa ma abordeze, mi-ar place sa ma ia de la gasca si sa imi zica, ca vrea sa imi arate ceva, numai mie.Probabil as merge cu respectivul. Dar vezi sa nu o pacalesti, sa o duci chiar sa ii arati ceva, si sa nu o iei asa dintr-o data.Prima data te uiti asa putin in ochii ei ca sa isi dea seama ce urmeaza.
Succes!

| cristiana101 a răspuns:

Ati putea juca adv si provocare si sa. ti dea cineva o provocare sa o sarutsi, sau sticlutsa cu pupici prin jocuri sa o faci sau sa te prefaci ca din greseala ai sarutat`obatting eyelashes. funda?

| marrr a răspuns:

Well, este un pic cam ciudat sa o saruti cand sunt si altii langa voi, mai ales pentru prima oara. Daca sunteti impreuna, e ok. Daca nu, incearca sa vezi daca si ea te place si o poti saruta cand sunteti singuri. Prinde-o dupa ore, ca tot e intuneric si condu-o pana acasa sau la ora de sport. Daca vrei s-o faci in vacanta, invit-o prin parc sau la patinoar ca sa nu va stea nimeni pe cap si da-i de inteles ca vrei sa o sarutibig grin. Daca nu esti sigur ca vrea french, merge si normallaughing.

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Mi se pare cam mica, cred ca ar fi cazul sa-i permiti sa aiba primul sarut la o varsta la care acesta sa insemne ceva cu adevarat, nu sa fie o trauma inutila.

| 0anaLovesHIPHOP a răspuns:

Pai, in primul rand, ea este prietena ta?
Si daca nu, stii ca te place?, daca nu esti sigur, reactia ei ar trebui sa te surprinda, si poate nu intr-un mod placuthee hee
Oricum, poti incerca sa o saruti la film, ii poti spune sa vina fara sora ei, sau o poti conduce acasa de la scoala, si sa va asezati undeva pe o banca, ii mangai fata si te apropii usor de ea.acum,depinde si ce mentalitate are.Baftawinking

| Lavynya95 a răspuns:

Te'ai gandit vreodata.ca poate ea nu vrea sa fie sarutata, de aia poate nu a avut niciodata prieten...nu stiu poate ca daca nu vrea sa se sarute, reactia ei va fi foarte urata...deaceea trebuie intr'un fel sa o previi dar nu sa ii spui direct, ci sa o anunti prin priviri sa ii dai de inteles!winking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pentru Marrr si uanaa. Stiu ca ma place. Mi-a zis p mess. AM aflat s de la o colega in tabara asta vara. Pentru cei care mi-au zis ca sa o iau si s-o duc undeva ma incolo de grup. Ne vad ceilaltzi, fac poze, caterinca de noi etc. si sigur se vor holba la noi.

| 0anaLovesHIPHOP a răspuns:

Pai si de ce vrei cu gasca atunci?