| SeteĐeSâng a întrebat:

Aţi observat că la experţii TPU sau cei de pe primele rank-uri, au vreo peste 20 de răspunsuri la întrebări în timp ce noi cei obişnuiţi de abia avem 5. Ce părere aveţi?

Răspuns Câştigător
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Calitatea întrebării își găsește și numărul de răspunsuri!
Pa, pa.

6 răspunsuri:
| Dariii a răspuns:

Pai probabil sunt mai populari, iar atunci cand utilizatorii vad la poza,, expert TPU'' vor sa le arate pana si expertiilor ca pot da raspunsuri folositoare.
Parerea mea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca e un lucru stupid pentru ca e un blog si nu ar trebui sa fie la mijloc chestii de prestigiu si avantaje. Toti suntem egali aici frate!

| Castorul a răspuns:

Adevarul e ca cei care au ajuns expert TPU au ajuns sa posteze intrebari generale, gen "ce ati face daca?" si atunci normal ca lumea e tentata sa raspunda happy
Dar oricum nu prea conteaza cate raspunsuri ai la intrebari, si un singur raspun e de ajuns, daca e cel corect happy

Abh
| Abh a răspuns:

Fara sa vreau sa fiu ironica, v-ati gandit ca poate intrebarile expertilor TPU sunt mai valide?

| petruclaudiu78 a răspuns:

Abh, de ce strici imaginea expertilor TPU, cu un astfel de raspuns...(raspuns editat, adjectiv sters)? Nu vreau sa fiu ironic, dar totusi...

Abh
| Abh a răspuns:

Petruclaudiu, ma refeream la intrebari de genul" Ghiciti cati ani am sa va dau fundita".