Foarte multe efecte speciale. foarte reusit. la un moment dat am inceput sa plang, e excelent. dar ma intreb daca intr-adevar asa se va intampla.
L-am vazut, e super, m-a emotionat si m-a pus pe ganduri! Efecte speciale super! La un moment(cand fugeala ala dupa avion)eram sigura ca va prinde avionul dar era punctul culminant si eu era super stresata!
Da si e supeeer, este foerte reusit
am auzit ca astia din america vor sa il interzica ca cica sperie lumea degeaba cu sfarsitul lumii
Buna!
Da, l-am vazut. Mi s-a parut foarte interesant :X. Ti-l recomand daca nu l-ai vazut.
L-am vazut acum o saptamana si vreau sa spun ca am ramas socata si nu vreau sa se intample asa ceva. Sincer daca o sa se intampla ( doamne fereste :O ) as vrea sa fiu printre cei de pe vas - cine nu si-ar dori. Dar chiar vroiam sa vad ce se intampla dupa aia. ( in film )
L-am vazut si mi-a placut doar ca am fost putin dezamagita.cand am vazut trailerul prima data mi s-a parut super captivant si imediat am cautat sa downloadez filmul. m-am uitat mi-a placut dar nu atat de mult pe cat as fi sperat![]()
succes
El este foarte aventuros si spectaculos. Te poate speria, dar iti face placere sa il vezi.Iti spun este foarte de treaba filmul.
Cel mai stupid film posibil... tipic american
(
pacat.imi placea mult john cusack
in afara de efectele speciale. dezamagitor 2/10
Da l-am vizionat la cinema si pot spune ca este un film captivant, care iti da multe emotii.Este reusit si a avut succes.Cred ca merita vazut!
coca666 întreabă: