Sall. Sunei adevarul. Adevarul pur, si curat. Datorita sinceritati tale, te va ierta. Poti, spune minciuni, te va prinde.Pa!
Pai, spune-i si tu ca a trebuit sa mergi undeva cu parintii tai si din acest motiv nu ai putut veni, apoi cere-ti scuze si zii ca nu o sa se mai inatmple.
Sau ca ai fost la spital la bunica ta, ca se simte rau si vrajeli de genu asta.
Ori in cel mai rau caz, spune-i adevarul dar nu cred ca va iesi foarte bine.
Eu ii zic ca am fost racit.Am stat vreo doo zile p-acasa(desi n-aveam nimic) si cand vin la scoala observ ca aveam doar doo absente.
Pai uite aici ce ii spun dirigintei mele cand nu merg la scoala
: "N`am putut veni la scoala pentru ca am venit prea obist casa de la (bagi acolo o vrajeala) si am dormit mai mult decat trebuia" sau "Nu am venit ieri la scoala pentru ca mi-a sunat alarma cu o ora mai tarziu." baga vrajeli acolo nu fi timid!
Pey poti sa-i spui ca ai vrut sa mergi la scoala numai ca nu ai avut cheie sa deschizi usa si ai ramas inchis in casa. am patit'o odata![]()
sau ca ai racit... nu'i asa de greu sa bagi acolo ceva vrajeli
Daca esti fata poti sa ii zici ca ti-a venit ca te-a durut ingrozitor burta. la mine merge mereu. o data am lipsit 3 zile din acest motiv si mi-a motivat toate absentele din zilele alea fara scutiri sau alte chestii.
sau poti sa ii spui ca ai avut o problema in familie si a trebuit sa stai acasa sau alte vrajeli.
Hmm
si eu aceeasi problema
eu ii zic la diriga ca i-a fost rau unei colege si era sngra acasa si parintii ei m'au rugat sa stau cu ea...
vezi u ce mai bagi pacolo...eu pot so zic pe asta ca am chiulit chiar cu ea
. succes