anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Băi lume... Ieri iar mi-a venit ciclul ăla nenorocit şi diseară trebuie să plec pe litoral ca să ajung dimineaţă,împreună cu bunicii. time out M-am gândit să-mi iau colanţi sau o rochie marinărească ca să nu mi se vadă absorbantul şi să nu întru în apă deloc. Tampon n-am voie să port că sunt micuţă, am doişpe ani. Deci ce să fac? Mă mai duc sau nu? Că voi rămâne singură acasă şi mi-e cam frică noaptea. Deci sfătuiţi-mă cu ceva, vă rog.

15 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Ciclul "ăla nenorocit" face parte din fizionomia corpului tău.
Mergi la mare, nu sta la soare, hidratează-te, nu folosi o.b.-uri deoarece ele sunt pentru femei, nu virgine.
Distracție plăcută.
Pa, pa.

| positivity a răspuns:

Du-te cu bunicii tăi pe litoral, o vacanţă în plus nu strică. Decât să stai acasă singură, mai bine te plimbi pe malul mării împreună cu bunicii tăi.
Iar dacă ţi-a venit menstruaţia i-a la tine mai mulţi pantaloni scurţi. Şi nu uita un lucru, distrează-te. happy

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Stai acasa si dă drumul la un horror. Sper sa nu te sperii ca sa ajungi inaintea bunicilor la mare...

| Wøodenpints a răspuns:

Nu vrei să ti se vadă absorbanul,de parcă ai fi prima femeie din lume care foloseşte aşa ceva,iar cine ţi-l vede se va uita la tine ca la ultimul om,întrebându-se ce-i minipampersul ăla din slipul tău.
Nu ştiu cum e acum, că n-am mai dat demult pe la mare, mi se pare cel mai jegos loc din România, însă atunci când mă duceam, trebuia să fac slalom printre tampoane şi absorbante aruncate pe nisip...ce să zic, Mamaia style.

| DarkBlood32 a răspuns (pentru Wøodenpints):

Cum să merg la mare în chiloţi cu tamponul la vedere, adică absorbantul? Tu îţi dai seama? S-ar uita toată plaja la fundul meu, că absorbantul mereu se vede la posterior. Aş purta pantaloni scurţi, dar pantaloni scurţi cu sutien... laughing Ştii cum arăta? sad

| Wøodenpints a răspuns (pentru DarkBlood32):

De ce te mai dezbraci dacă oricum nu poţi intra în apă?

| DarkBlood32 a răspuns (pentru Wøodenpints):

Ca să nu mă fac de râs că stau îmbrăcată.

| Wøodenpints a răspuns (pentru DarkBlood32):

Te faci de râs dacă eşit îmbrăcat pe plajă? Wow...
Şi, cât de relevantă este părerea unor oameni din alte oraşe, care nu te cunosc, şi pe care nu o sa-i mai vezi vreodată?

| MariaaFairytale a răspuns (pentru DarkBlood32):

Si eu la fel fac, nu stau imbracata ca sa nu ma fac de ras.

| DarkBlood32 a răspuns:

Băi de ce mi-aţi mutat întrebarea? laughing

| IceCrEaMGiRl a răspuns:

D-U-T-E!

| MariaaFairytale a răspuns:

Poti sa te duci si sa porti colanti ca sa te tina mai strans (preferat culoare neagra sau ceva inchis sa nu te petezii si sa te faci de ras)
ce sa spun..totusi sa stii ca este binee
sa stai la caldurastraight face
Bafta.

| MariaaFairytale a răspuns:

P.S
si mie >.

| stefyzore a răspuns:

Du-te si distreaza-te