| mosu07 a întrebat:

Baieti/Fete imi trebuie si mie un mesaj de incurajare pentru un prieten care a suferit o operatie in dimineata asta.Am cautat pe net da' nu prea am gasit cine stie ce mesaje interesante. Daca are cineva o sugestietongue

Răspuns Câştigător
aqualuna
| aqualuna a răspuns:

În situaţii de genul ăsta nu merg mesajele tâmpiţele de pe net, trebuie ceva simplu, venit din inimă, gândit de tine, ori măcar să pară aşa...De exemplu "Suntem cu gândul alături de tine, îţi dorim să te întorci sănătos printre noi! Ce-a fost mai greu a trecut, sperăm ca recuperarea să fie rapidă şi uşoară!"(dacă e cazul, bineînţeles, depinde ce fel de operaţie, cum a decurs, etc). Dacă n-a fost ceva foarte grav şi vă puteţi permite să glumiţi-"Pune-te mai repede pe picioare, să mergem şi noi la o bere şi n-avea grijă, buruiana rea nu piere cu una, cu două!" Poţi chiar să le combini sau să elimini anumite propoziţii, eşti singurul care poate şti ce anume poţi spune şi ce nu în funcţie de gravitatea problemei lui şi de gradul vostru de prietenie...

2 răspunsuri:
| carmin a răspuns:

In viata nu e totul roz si oamenii sunt ca niste fiare si uneori avem nevoie de incurajare si de imbarbatare, din partea prietenilor.

Fiecare zi, este o noua incercare, ca sa iti simti sufletul viu, ai nevoie de prieteni care sa nu te uite si la nevoie sa te ajute.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trebuie sa fie tare!