Buna! uite aici niste status :
you're perfect, yes it's true but without MEyou're only You ![]()
Azi, dupa atata timp, ai recunoscut ca ma iubesti inca. Ai recunoscut ca nu ma poti uita. Iti multumesc pentru curaj! Pacat! Prea tarziu! ![]()
Stiu ca ai vrea sa-ti vorbesc,sa-ti zambesc, sa-ti dau atentie.dar las-o mai usor ca nu ma mai interesezi, nici tu si nici aerele thale
"
~ De ce as vrea sa traiiesc 100 de ani? daca deja din primii ani din viata te.am piierdut
hii sa tii deschizi
, si sa ma vezi asa cum sunt!
apoi vei realiza ce papusa ai pierdut.![]()
A friend in need is a friend indeed!
Dacă pentru un moment ai crezut că o vei distruge uite-o după puţin timp; zâmbeşte şi e dulcee ![]()
intr-o lume alb si negru am tupeuu sa visez in culorii. :]] ![]()
Aş vrea să ţină capul sus toate prietenele mele, Să ştie ca la greu o să fiu şi eu cu ele!>; d
Între noi ştii, defectele sunt acceptate
, Între noi ştii, nu vezi priviri arogante
, Între noi stii, totul se-mparte
!
Draga mea nu mă privi cu ură! Te iubeşte dar eu sunt mai bună`! ![]()
#EL e singurul ce poate să`mi promită, să mă mintă că o să treacă toate ♥
Mai ştii? Îţi plăcea să o vezi râzând. Ea tot cu zâmbetul a rămas, tu tot cu ea în gând
Prietenia este una din trecerile vietii!![]()
Orice s-ar intâmpla, el pe tine te iubeşte, tu eşti fetiţa lui şi fără tine ' nebuneşte
• vει ¢ăυтa ρяιvιяεa мεa ιη ƒιε¢aяε Èà đιη vιata ta
In continuare crezi ca totul iti apartine. Poti sa ai orice, insa clar nu si pe mine ♥.
Spune`i stop cand te streseaza. explica`i ca exagereaza.nu intelege? abereaza? spune`i pa si se calmeaza Ce talent si ce parfum au pushtoaicele acum. ![]()
![]()
.
"Poate nu sunt o prietena buna, dar sunt o dusmanca PERFECTA
Eu nu sufar de nebunie,ma bucur de ea in fiecare minut.
Zambeste celor ce te urasc sa simta ura ta,Zambeste celor pe carere ai iubesti,sa simta dragostea ta,Iar daca vreodata cei pe care ai iubesti te vor trada,zambeste sa simta indiferenta ta
Ma vrei inapoi? Eu nu,Iti spun doar atat. Nu miza pe faptul ca odata m`ai facut sa plang. Am mai crescut.
Nu mai sunt fetita pe care o stiai tu mai demult... Poate nici n`ai observat de la un timp am mai crescut"
Sa taci cand vorbesc eu! Nu`mi place sa minti atat timp cat mint si eu`! Nu`mi place sa imi spui [pa!] Nu uita - asta e replica mea![
incearca sa induri tradarea prietenilor ipocriti, incearca sa vezi ceea ce este cu adevarat frumos si sa incerci s lasi in urma ta o lume un pic mai buna
Eu, imi traiesc viata asa cum stiu si asa cum pot.il iubesc, da nu pot spune ca fara el nu as putea traii deloc
Nu cer iertare nimanui.Ma iert eu insami, sper ca exista un iad si pentru cei buni.
"
Mi-am dat seama ca viata e ca un bal mascat. Dupa ce toata lumea si-a scos masca distractia s-a incheiat! :]
♥ Zâmbește chiar dacă ai să cazi! Chiar dacă soarele apune și azi!
CeI care ma critica si Ma invidiaza
Vor doar sa ma schimbe Pentru cA vad in mine ceea cE Ei nu vor Fii niciodata [!]~
? - Iti revi repede,e genial,Se linge pe buze, e subliminal, privirea cea lunga, te-alunga spre ea.te`ntrebi : oare ce vrea? -?
Nu-ti mai manjii fata' cu lacrimi de iubireee =x Nu-mi cere sa te iert :*. Stii ca nu-mi sta in fire :d
Desi trebuia sa aleg. Eu cred c-am ales corectt!
Mi-am bagat a'n vorbe si totul era perfect!
Gresitt sau Negresitt
Nu ma intOrc, Promitt! :*
A avea un prieten inseamna a avea un angel! ![]()
Lumea spune că nu poţi zbura. e o minciună, nu crede în ea! ![]()
Realitatea bate si platoul de filmate.Viata e frumoasa fara efecte speciale.
Imi pun castile si ies pe strada, sunt o gramada de prosti dar unii is prosti facuti gramada.
>Suntem piesele perfecte dintr`un joc de shah pervers unde nu exista reguli si toti merg pe interes []
O iau ca pe o gluma.Doar nu ma crezi nebuna.Doar nu vrei s`o fac pe 'fata buna'. Visele tale se indeplinesc doar pe Luna
• Stii si tu, au trecut momentele.Doar eu si cu tine.Ia spune, iti mai aduci aminte?
Amintirea`i inca vie, dar preferi sa taci, ca te prefaci
Noi 2 ne înţelegem aşa de bine.Deoarece iubim acelaşi Lucru.Adică pe mine; x!
• Totul se plăteşte azi. Inclusiv iluziile
Si ne prefacem ca totul e OK
Cand de fapt totul merge prost! ![]()
Ca tine sunt putine!
Dar ca el sunt toti
totul
este pentru mine nimic pentru tine :p
N-ai pentru cine sa te zbati esti un nimic ![]()
Vrei ceva? asteapta pana iti vine randul ![]()
:ciineva m-a intrebat ce e prietenia.eu i-am spus numele tau ![]()
![]()
•Ştii. Speranţa moare ultima!
Cel mai rau ma doare faptul ca ma doare
Din tot ceea ce-ti daruieste viata, pastreaza intotdeauna ceea ce iubesti cu adevarat si atunci vei sti ca inseamna fericirea.
e tarziu sa imi ceri sa mai fiu cea de ieri cand uh acum esti nicaieri dupa cate ne-am zis m-am inchis intr-un vis.acolo totul e asa cum mi-ai promis.
l: iarta-ma, chiar nu am vrut!
ea: stii, te maturizezi cam greu ce-s eu? ma'ta sa te iert mereu?
Am invatat sa visez.Dar in acelasi timp invat sa-mi tin ochii deschisi.Realitatea nu este asa frumoasa cum vreau eu.Dar o accept asa cum este.
Viata e un cosmar ce nu se termina niciodata.
***iubirea Nu MoArE NiCiOdAtA***
I love you. I miss you.I need you.I vrea tu
Am invatat ca un adevarat prieten este cel care iti tine mana si iti atinge inima
___[]~[:*]~ CeI care ma critica si Ma invidiaza ~[
]~___Vor doar sa ma scHimBe___PenTru cA vad in mine ceea cE Ei nu vor Fii niciodata [!]~[:*]~[]__
If you ever dream of beating me, you'd better wake up and apologise.
Crezi in dragoste la prima vedere sau trebuie sa mai trec o data!
Voiam sa stii cat de mult inseamna prietenia ta pentru mine:plangi tu, plang si eu, razi tu, rad si eu.Sari tu de la o fereastra atunci ma uit in jos si...rad din nou!;-):p![]()
![]()
Mai bine taci si doar pari prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice indoiala.
Nu-mi mai dati sfatur stiu sa gresesc si singur! "
Nici tu nu te cunosti, candva vei fi surprins de tine!
Nu sunt singur in ploaie si vant. Am cei mai buni prieteni de pe pamant
Secretul succesului este sinceritatea. Odata ce poti sa te prefaci, ai reusit.
Spuneti ca nu m-a suportati dar va uitati la mine de parca mi-ati fi fan
O cearta este o intrecere in care fiecare vrea sa aiba primul ultimul cuvant
Din lipsa de experienta m-am oprit la atat
Daca vezi pe cineva fara zambet,da-i unul de al tau
Desi traim si luptam impreuna, fiecare moare singur
Nu-ti lasa vorbirea sa mearga mai departe decat gandirea!
Fii elegant, nu te vinde pe nimic
Nu te compromite, nu te ai decat pe tine! "
Lasa, lasa ploaia sa treaca, vocea iubirii intr-o zi n`o sa mai taca
Şi mi.a zis că.i tot ca mine, dar după rău vine bine, după nori zile senine
Poate nu arat asa bine` ca ea. Poate nu stiu sa fac ce face ea.Ce stiu sa fac.Stii doar thu`.Ce stie ea.Stie tot orashu
Iata povestea noastra, s-a dus spre nicaieri. Expresia "Te iubesc" aducea un plus de bine. Ieri!
Funda?
Fa-ti un cont pe lipiciosii.ro si acolo gasesti grupuri cu numele de statusuri
acolo ai foaaaaaaarte multe topicuri si fooooooooarte multe statururi
Bafta! Fundita?![]()
![]()