Este interzis sa angajeze cineva copii sub 16 ani. Poate doar daca ai vreun prieten de familie care are o firma, sau este proprietar la ceva.Pentru varsta ta, daca chiar vrei sa faci ceva poti sa faci treaba prin cartier. Poate vrea o vecina sa ii plimbi cainele, sau poate ai niste vecini mai in varsta, si te duci sa le faci cumparaturile. Ceva usor...Sau poate faci o afacere cu mama ta, ii ceri o anumita suma de bani pentru treburi casnice, sau poate pentru mai multe note de 10.
la mine a mers.
paa :X
Poate sa ai grija de un animalut, sa ajuti pe cineva pe la curatenie, sa plimbi un catel, ceva de genul asta
Nu poţi să te angajezi la 12 ani. Eventual poate te primeşte să împarţi pliante.
Nu depinde de inaltime, depinde de varsta iar tu esti prea mica pentru a te angaja cineva.
Nu crezi ca esti cam mica pentru un job? Nu are cum sa te angajeze la 12 ani
.si eu zic sa mai copilaresti.ai tot timpul din lume pentru job`uri.acum faci cum crezi.parerea mea este sa ast macar pana la 15 ani.eu stiu ca vrei sa fii pe banii tai. dar mai ast:*
Hi! sincera sa fiu nu stiu nici un job care sa angajeze fete de 11-12 ani
din cate stiu trebuie sa ai cel putin buletin si majoritatea angajeaza de la 16-17 ani
oricum.nu esti cam mica pentru a te gandi de acum la un job? incearca sa te distrezi cat mai mult la varsta asta o sa ai timp toata viata sa muncesti:*kiss...bafta
Eu una nu cred ca i'ar permite nici macar la impartitul pliantelor sa lucreze...la asta trebuie sa ai macar buletin
nu se ofera joburi unor copii mai ales de 11-12 ani trebuie sa mai astepte si sa se distreze :*:*asta cred eu