| alinaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa a întrebat:

Bună, am 14 ani, și-mi doresc foarte mult să mi continui studiile, dar din păcate părinți mei nu sunt de acord, și nu știu cum sa ii conving, sfaturi?

9 răspunsuri:
| Bondarel99 a răspuns:

Cum adică nu te lasa? Dar ce vor sa faci dacă nu te duci la școala, sa muncești? Școala e obligatorie pana la 10 clase, ar putea chiar sa fie decăzuții din drepturile părintește dacă fac așa ceva, sa îți refuze dreptul la educație.

| alinaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa explică (pentru Bondarel99):

Aparent își doresc sa merg la munca in străinătate fără nici un fel de studii precum alte fete din jud nostru, știu e total aiurea și lipsit de logica, orice argumente le aduc ei tot nu și doresc sa ma lase

| Violleta2022 a răspuns (pentru alinaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa):

Unde la munca in starinatate, in prostitutie?
Ca la 14 ani nu te angajeaza nimeni, dar te pot vind epe piata neagra a prostitutiri.

| alinaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa explică (pentru Violleta2022):

Eh nici chiar așa părinți rai nu sunt, au niște prieteni in străinătate, ce m ar putea ajuta și angaja la negru... faza e ca nu e încă vremea de așa ceva, plus ca pot mai bine de cât lucratul in autobuze și sughilat conserve

| Violleta2022 a răspuns (pentru alinaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa):

Mai copila, nu exista munca la negru pentru 14 ani, decat prostitutie!
Poate tie nu ti s-a spus, dar asta este realitatea.

| Bondarel99 a răspuns (pentru alinaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa):

Au facut un copil ca sa ii ofere un viitor sau au facut un copil ca sa ii intretina pe ei? Cum sa te trimita in alta tara? Eu zic sa apelezi la protectia copilului. Scuza-ma dar parintii tai sunt inapoiati rau.

| Bondarel99 a răspuns:

Totuși nu înțeleg, ai o întrebare din 2015 in care spui ca ai 16 ani iar acum zici ca ai 14?

| alinaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa explică (pentru Bondarel99):

Deoarece acest cont nu imi aparntine doar mie ci și surori mele

| Lzehxo a răspuns:

Spune-le ca o sa faci ce-ti place, o sa inveti si o sa mergi la scoala. Le spui ca nu iti trebuie sustinerea lor, doar sa iti ofere conditii. Spune-le ca vrei sa ajungi un om important si destept, sa faci liceu si facultate si sa faci ce iti place. Spune-le sa nu iti strice viitorul. Bafta, fa tot ce poti si continua-ti studiile.