| lorenakij a întrebat:

Bună! Am 16 ani și nu am avut nici primul sarut,întâlnire romantică sau am vorbit cu un baiat în modul de a incerca sa avem o relație. E ciudat acest lucru? Însă, niciun baiat nu a arătat mare interes pentru mine și nici nu sunt asa frumoasa. Adică,le vad pe altele la vârsta mea îndrăgostite,având iubiți sau ca trec prin despartiri, iar eu nici primul sarut nu l-am avut. E ceva anormal la vârsta mea? Sunt eu o ciudată?

7 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Este ceva normal. Vei avea timp de asta mai tarziu.

| anonimg a răspuns:

Iti recomand cartea "Iubeste inteligent":
https://www.viatasisanatate.ro/......inteligent

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Ai toată viața înainte pentru iubiri și despărțiri.
Concentrează-te pe învățat, să termini școala și să iei BAC-ul, de care depinde viitorul tău.
Între timp te vei maturiza și vei fi capabilă să iei decizii mai bune decât cele pe care le vezi acum că au iubiți sau trec prin despărțiri. Cu cât mai puține despărțiri, cu atât mai bine!

| siriusblack98 a răspuns:

Ai timp, esti mica. Nu toti trecem prin aceleasi experiente la aceleasi varste, ar fi ceva anormal sa o facem de vreme ce suntem diferiti. Stai linistita!

| Puffs a răspuns:

Dragă adolescentă, ai DOAR 16 ANI! NU 26!

Televiziunea și mass- media va spălat Total Creierul! Acestei Generații!

Știi că sunt unele fete / femei la 26 de ani virgine, neambratisate, nesarutate și Never intr-o relație până acum?!
Sunt ele niște ciudate?!

Poate! :)

... Sau Poate NU!

Și la vastra asta ( 26, mă refer! ), nu e chiar ok să fi singur!

Apoi, eu am o vorbă : " Mai bine singur! COMPLECT SINGUR! DECÂT ÎNTR-O COMPANIE NEPOTRIVITĂ!

Nu înțeleg de ce, voi adolescenții, dacă la 14 ani mai sunteți cumva virgini, SUFERIȚI O TRAUMĂ! :)) DOAMNE! S-A ÎNTORS LUMEA CU SUSUL IN JOS!
Mass Media va îndobitocit!
Vă spală TOTAL CREIERUL!

WAKE UP! TREZIȚI-VĂ!

Lăsați " turma " la o parte! Și hormonii! :)) Deșii, ăștia fac cele mai multe vicime, printre ADOLESCENTE, MAI ALES!

https://www.tpu.ro/......in-partea/

Asta ( și din ce am observat! ), o familie disfunctionala!

GÂNDEȘTE!
GÂNDEȘTE-TE CORECT ȘI CU BĂGARE DE SEAMĂ LA VIITORUL TĂU!

| lorenakij explică (pentru Puffs):

Nu vreau sa ma dezvirginez de la vârsta asta, nici prin cap nu-mi trec astfel de gânduri. Ma refeream doar la un simplu sarut, nu la ceva mai mult. Dumneavoastră și alții din generația dumneavoastră, credeti ca noua numai la lucruri de genul asta mintea. Am scris aceasta întrebare ca să aflu cum gandesc si altii si cum vad situatia mea, nu ca îmi doresc sa am primul sarut acum, ci vreau sa aștept până când întâlnesc baiatul potrivit.

| Puffs a răspuns (pentru lorenakij):

Un simplu sărut e absolut normal de la această vârstă! De fapt, e normal și de la 14 ani! Sărutul și ținutul de mână sunt lucruri absolut NORMALE la vâstra ADOLESCENȚEI!

...Totuși, voi adolescenții( Adolescentele, mai ales! ), așa sunteți MOMIȚI spre LUCRURI MAI MARI! Iar Sărutul și Îmbrățișările sunt doar primul pas, un fel de Preludiu pentru ceea ce urmează să se întâmple!

De cine sunteți momiți/ Momite?

În primul rând de propria dorință/ aka hormonii Adolescenței!

Apoi, cea mai mare momeala pentru voi adolescentele, mai ales PRESIUNEA partenerului!
Care poate fi de aceeași vâstră cu voi și foarte " înfocat " sau, cum e la modă happy, un băiat/ bărbat mai mare ca voi, care se pricepe să vă sucească mințile! Și să profite de inocența/ necunostiinta sau prostia voastră!

Un simplu " Te iubesc" la voi FACE DIFERENȚA ÎNTRE VIRGINITATE... ȘI O POSIBILĂ SARCINĂ!
happy

De asemenea, presiunea: " Mă iubești?! Mi te oferi! Dacă nu mi te oferi, NU MĂ IUBEȘTI! "
Poate și un posibil " Nu o faci cu mine?! Te părăsesc! "
Iar voi cedați foarte ușor acestor tipuri de presiuni! Nefiind deloc Antrenate să înțelegeți REALITATEA ACESTEI VIEȚI, ȘI A VIEȚII ÎN GENERAL!
... Căci sunteți prea micuțe! Prea inocente! Iar când creșteți, creșteți doar cu realizarea că la vârsta adolescenței ați dat-o rău în bară!

"Dumneavoastră și alții din generația dumneavoastră"

Mă faci să zâmbesc! happy
Am doar 32 de ani, și sunt încă necasatorită!
Deci, poți să mă tutuiesti! happy
... Dar îmi place că mai observ adolescenți manierați cu bun simt! Mai ales când nu știu cui i se adresează! LIKE!
Mama ta a făcut o treabă bună! Te-a crescut cu respect și mult bun simt!
NU-I RISIPII TRUDA!

P.S! BĂIATUL POTRIVIT... E GREU DE GĂSIT ȘI PENTRU FEMEILE MATURE, FOARTE PUȚIN PROBABIL SĂ-L GĂSEASCĂ O ADOLESCENTĂ!

PENTRU CEVA CU ADEVĂRAT! SERIOS!
... MAI TREBUIE SĂ AȘTEPȚI PUȚIN!

SĂ POȚI GÂNDII PENTRU TINE!
ȘI SĂ NU O FACI CU HORMONII! SAU EMOȚIILE/ INIMIOARA! happy
CI CU CREIERUL / RATIONAMENTUL! ȘI SENTIMENTE COMPLEXE! Pe care acum, nu le poți înțelege!