| Cristi2000xsz a întrebat:

Am 16 ani si trec a 10 a, la scoala colegii mei isi bat joc de mine, efectiv ma umilesc, odată m.au bagat in tomberonul scolii, mi.au dat pantalonii jos etc, si nu doar băieții, fetele isi bat si ele joc de mine maxim, îmi dădeau geaca pe jos sa steargă podeaua, băieții arunca cu hainele mele pe ele si ele zic ca se murdaresc de la geacă mea ca eu am păduchi, ba chiar odată m.au dus in baie la ele si mi.au dat pantalonii jos, am rămas gol, de atunci râd de mine ca o am mica. Sunt cârpă lor, prostul scolii ce pot sa fac, ma bat si după ore ma baganin gard si ma lovesc, ma pun sa le pup picioarele si îmi trag chiloți în sus. Mi.e frica sa mai merg la liceu ajutor

Răspuns Câştigător
| RainmakerX a răspuns:

Oh,Doamne...

Sincer, ma asteptam la ceva rau cand am dat click pe aceasta intrebare dar nu este rau... este SUB ORICE CRITICA!

Scuze pentru caps dar urasc din tot sufletul persoanele precum colegii tai.
Am patit chestii naspa cand eram mai mic.

Cel mai bine este sa schimbi scoala cat mai repede *si du-te la director daca ti se mai intampla lucruri de genul*
Invata sa tii capul drept si sa te uiti cu ura la persoanele respective, nu cu teama.

Invata sa dai replici. Gasesti pe net anumite replici utile.
Esti mult prea timid.

Alta varianta ar fi sa-i filmezi 1 data cand isi bat joc de tine. Dupa vezi tu ce faci mai departe. Oricum mai rau de atat nu se poate!

5 răspunsuri:
| ambicio a răspuns:

Cel mai bun lucru pe care l-ai putea face este sa schimbi liceu sau sa mergi la director. Aceste comportamente nu trebuiesc acceptate de nimeni!

| UnicornulInvizibilRoz a răspuns:

Ia BAC-ul și pleacă de acolo. Niște materiale pentru BAC găsești aici: http://olx.ro/......6KqEQ.html

| mikiroscata a răspuns:

Trebuie sa vorbesti neaparat cu parintii iar ei sa vorbeasca cu directoarea...iar daca directoarea nu va reactiona in niciun fel, depune plangere asa va ajunge si la televiziune si va face liceul de ras, directoare, si colegi care te-au agresat si poate vor fi si exmaticulati iar daca nu merge nici asa mutate la alt liceu!
ps: nu baga in seama ce spun altii despre tine, fii tu insati! asa sunt copii din ziua de azi rautaciosi si invidiosi

| Cristi2000xsz explică:

Multumesc pentru răspunsuri dar de obicei când incerc sa le fac fata efectiv ma calcă in picioare, dacă cumva asi merge la director si iar exmatricula cred ca ar fi in stare sa ma bage in spital. 2 fete după ce le am dat o replică m-au batut atât de tare încât am s uspinat 1 ora, nu ma puteam opri din plâns, o sa incerc sa ma transfer dar sunt o fire timida, voi fi luat in ras oriunde asi merge, dacă nu voi mai îndur a anii astia de liceu

| RainmakerX a răspuns (pentru Cristi2000xsz):

Fetele din clasa asta a ta sunt cam retardate din cate spui... Aceasta nu este un comportament de fete *ce fete, nici macar de oameni nu este! *
Sunt scarboase.
Iti recomand sa te apuci de un sport precum karatele, kung fu sau judo...te ajuta destul de mult sa te descarci si ii poti speria pe cei ce vor sa te atace.

Eu eram foarte timid, imi dadeau palme peste fata colegii *asta prin 1-3*
Din cauza unui coleg am stat 2 ani cu o cicatrice pe fata. *se vedea putin*

Dupa ce am fost la karate nu am invatat numai sa ma bat dar ma si descarcam de toti nervii acumulati la scoala... Acolo am fost batut putin in anumite meciuri, ce e drept e drept dar acum nu plang de la durere, mai ales de la niste pumni primiti de la fete.

Vorbeste cu parintii tai. Te ajuta mult treaba asta. Chiar si ridicatul de greutati te ajuta dar mai bine te controlezi la karate/judo.