| AnaAne1 a întrebat:

Am avut ciclu pe luna aceasta acum 2 saptamani iar de dimineata m-am trezit cu o pata de sange si pe seara la fel. Va rog sa ma ajutati. Multumesc! Dau funda celui mai bun raspuns!

7 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Imi pare rau, dar nu vad cum am putea sa te ajutam noi...
Ideal este sa mergi la un medic ginecolog sa te consulte sa vada ce anume a generat sangerarea, pentru ca pot fii cauze multiple, de la dereglari hormonale, la o posibila sarcina, fibroame, chisturi ovariene samd.

| Alina4728 a răspuns:

Buna! Nu te teme nu ai de ce sa iti faci griji poate fi o raceala sau ai menstruatie neregulata pana se reguleaza. Deci nu ai de ce sa iti faci griji poate ai stat undeva jos rece sau ai mancat inghetati multe reci ( eu am patit-o) happy happy happy La sarcina nu poate fi ca esti inca minora cred ca ai 13-15 ani asa cred. Daca ai intrebari despre menstruatie si iti voi spune trimite-mi mesaj ca sigur voi raspunde happy pa pupici :* :*

| AnaAne1 explică (pentru Alina4728):

Am împlinit de curand 18 ani

| Violleta2022 a răspuns (pentru Alina4728):

Alina 4728, de cand un copil de 13 ani se considera expert in probleme ginecologice?
Cum iti permiti sa dai sfaturi, daca tie abia ti-a venit ciclul de cateva luni, la doar 13 ani?
Uite aici intrebarile tale, care-ti confirma varsta de 13 ani, declarata chiar de tine:
https://www.tpu.ro/utilizator/acbyqu/intrebari/

In primul arnd ar trebui sa stii, ca menstra intre cicluri NU este niciodata fara motiv, deci, fata trebuie sa fie ingrijorata, pentru ca poate fii o problema de: sarcina, de infectie, de chisturi la ovare, de fibroame sau chiar de rana pe colul uterin.

| AnaAne1 explică (pentru Violleta2022):

Multumesc!

| Alina4728 a răspuns (pentru Violleta2022):

Stiu asta dar nu dau sfaturi eu doresc doar sa nu se sperie fata doar atat stai calma nu am nimic cu ea sad

| Alina4728 a răspuns (pentru AnaAne1):

Aaaa n-am stiutpoate iti spune Jasmina00