Imi pare rau, dar nu vad cum am putea sa te ajutam noi...
Ideal este sa mergi la un medic ginecolog sa te consulte sa vada ce anume a generat sangerarea, pentru ca pot fii cauze multiple, de la dereglari hormonale, la o posibila sarcina, fibroame, chisturi ovariene samd.
Buna! Nu te teme nu ai de ce sa iti faci griji poate fi o raceala sau ai menstruatie neregulata pana se reguleaza. Deci nu ai de ce sa iti faci griji poate ai stat undeva jos rece sau ai mancat inghetati multe reci ( eu am patit-o)
La sarcina nu poate fi ca esti inca minora cred ca ai 13-15 ani asa cred. Daca ai intrebari despre menstruatie si iti voi spune trimite-mi mesaj ca sigur voi raspunde
pa pupici :* :*
Alina 4728, de cand un copil de 13 ani se considera expert in probleme ginecologice?
Cum iti permiti sa dai sfaturi, daca tie abia ti-a venit ciclul de cateva luni, la doar 13 ani?
Uite aici intrebarile tale, care-ti confirma varsta de 13 ani, declarata chiar de tine:
https://www.tpu.ro/utilizator/acbyqu/intrebari/
In primul arnd ar trebui sa stii, ca menstra intre cicluri NU este niciodata fara motiv, deci, fata trebuie sa fie ingrijorata, pentru ca poate fii o problema de: sarcina, de infectie, de chisturi la ovare, de fibroame sau chiar de rana pe colul uterin.
Multumesc!
Stiu asta dar nu dau sfaturi eu doresc doar sa nu se sperie fata doar atat stai calma nu am nimic cu ea