| FaraNumePls a întrebat:

Am avut ieri o problemă. Eram la ora de biologie, dădeam test. Toți băieții,, terminaseră" și au ieșit afară dar eu mai aveam de scrie și Dna a zis,, Uite un băiat conștiincios care stă și de gândește la test". În clasă mai erau fetele și eu și evident Dna laughing. Și a început o colega să zică că mie îmi place să stau cu fetele că eu îs fetița. Iar după a zis o alta colega care era în fața mea in bancă și atunci am început să strig prin clasă să tacă dracu din gura că știu eu mai bine daca îs fata sau nu. Și după n-am mai rezistat de la atâția nervi și am început să plâng și fetele atunci mi-au dat un șervețel. Am plâns pentru 1-2 minute că eram la test laughing mai eram vreo 7 copii. După m-am liniștit, am plecat acasă și mi-am adus aminte de ce mi se întâmplase și am început pe drum sa plâng. Dar nu că mi-ar fi rușine de fetele alea. Am plâns cel mai mult pentru că trebuia sa rup testul țipând ca un drac prins clasa și după sa îmi iau ghiozdanul și să plec! Chiar daca luam 4 nu îmi mai pasa la acel moment. Am povestit acasă și mi s-a zis că îs prea sensibil și că ar fi trebuit să raspund printr-o gluma. Dna a spus că nu trebuia să plâng că nu aveam motiv, că ea mă felicita că n-am ieșit afară. Eu stau mai mult cu fetele (2 dintre ele) dar pentru că mă înțeleg bine cu ele dar nu suport genul asta de glume. Ce sa fac?

Răspuns Câştigător
andreia67
| andreia67 a răspuns:

Cati ani ai? Nu stiu de ce dar m-am recunoscut foarte mult in povestea ta. Ca sa-ti raspund scurt si la obiect singura solutie e sa devii mai "nesimtit" si sa nu mai pui totul la inima. Si sa nu mai reactionezi disproportionat. Stiu ca e dificil dar asa am fost si eu. Acum revenind la fetele alea poate au simtit ceva ce tu nu esti inca pregatit sa accepti. Si asta inteleg. In fine nu intru in detalii dar daca vrei putem discuta in privat.

2 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Să încerci să te maturizezi. Altfel, vei fi mereu ținta batjocurii colegilor.

| FaraNume1245 a răspuns:

Ceva din atitudinea ta le-a facut sa se ia de tine. Nu se ia nimeni sanatos psihic aiurea de oameni.