Buna,
Cea mai simpla modalitate e urmatoarea si cred ca si cea mai buna.
Intrii in conversatie, tu sau el, preferential el, si daca decurge totul "normal", aici ma refer ca vine intrebarea "ce faci?" tu raspunzi cu "uite acum ma pregateam sa ies in parc, tu ce faci? Daca vrei poti veni si tu" si asta e toata distractia.
Nu e nici o invitatie, ii oferi o oportunitate sa fie in preajma ta, nu ar avea de ce sa se rusineze, e ceva normal.
Eventual daca zice ca nu poate ca e ocupat. ii spui "Bine, atunci lasam pe alta data si astept tu sa-mi spui cand vrei sa iesim".
Si asta e tot, cred ca e cea mai buna varianta posibilia.
Ai putea sa-i spui frumos ca il placi si ca ti-ar face mare placere sa te insoteasca la o plimbare in parc sau la cumparaturi (chiar daca nu ai nimic de cumparat, cumperi ceva nesemnificativ insa sa fii cu el!). Pe drum, profiti si ii zici ca ai vrea sa mai iesiti impreuna si in alta data! Sper sa functioneze! Numai bine!
Foarte bine, de ar fi mai multe fete ca și tine, pai ai putea sa i spui indirect gen ce mult îmi plac plimbările înainte de apus sau nu am cu cine sa merg la shopping, nu știu inventezi tu, eu doar ți am dat ideea, și eu plac o fata dar deja i am dat prea multe semne ca o plac, am invitat o la un suc, e foarte foarte timida, chiar ea mi-a spus asta, mă place și ea dar are un fel de blocaj psihic mă gândesc, m-am saturat sa tot am răbdare, e mereu așa, mai nou chiar și indecisa nu știe ce vrea...ehh, în fine cine ți e scris sa fie cu tine o sa fie și gata, sau cine știe, bafta!
Poti spune:"uite cateva raze de soare, haide sa ne plimbam putin, ce zici? Si dai un zâmbet dragut"sau"m-ar relaxa o mica plimbare, pe tine nu?"cam asa ceva.