Ba dinpotriva, te iubesc ca pe lumina ochilor si au grija de tine ca de o comoara sa nu cumva sa fie furata numai ca tie din pacate nu o ararata sau nu stiu s-o arate, pacat! te iubesc mult si nu vor ca lumea de afara sa te schimbe, sa-ti distruga viata! dupa cum zici si tu esti o fata de nota 10 iar ei nu vor sa te schimbi intr-una de 6 sau 7, pentru ca asta ar face prietenii/le de afara. tu nu stii asta dar orice adult stie ca lumea poate schimba in rau chiar si un adult sa nu mai vorbim de o copila... deci cu aceasta medie poti ajunge orice in viata! vei putea avea o profesie din care vei castiga foarte multi bani si vei putea avea orice iti doresti, dar daca nu vei ramane asa nu vei putea avea o viata atat de reusita iar parintii tai stiu asta de aceea te tin din scurt si nu iti dau libertatea care o doresti ca nu cumva sa te schimbi! da, stiu ca ti-e foarte greu dar mai rezista si tu vreo 4 ani, atunci vei avea putina mai multa libertate dar nici atunci in totalitate ca inca vei mai avea de invatat... un lucru e sigur: nu vei avea o copilarie fericita dar cand vei ajunge la banii tai nu vei avea lipsuri niciodata! parintii tai asta vor, deci tot raul spre bine!
Trebuie sa-ti spun de la inceput ca nu sunt de acord cu pedeapsa fizica a copilului (bataia) si aici cred ca parintii tai au gresit, dar sunt convinsa ca nu au facut-o fiindca nu te iubesc, dimpotriva, au facut-o ca sa te poate tine in frau, din prea multa dragoste si frica, sa nu te piarda sau sa ti se intample ceva rau.
Vin totusi si te intreb:
Despre ce libertate vorbesti tu, la 14 anisori?
Cred ca esti un "copil problema" daca tu vrei "libertate" la 14 ani, cand tu trebuie sa fii supravegheata non stop de parinti fiindca poti intra usor in probleme fara sa ai habar, fiindca la anisorii astia nu ai discrenamant, putand sa fii furata, violata, samd.
Legea obliga parintii sa-si educe si sa-si supravegheze copii, de aceea minorii sunt sub tutelea parinteasca pana la 18 ani, fiindca sunt total incapabili sa discearna binele de rau, sau sa se apere de posibilele pericole la care se expun, daca ies seara afara sau isi fac prieteni ciudati.
Sinuciderea nu este o rezolvarea, dar ASCULTAREA de PARINTI si urmarea exacta a cerintelor si sfaturilor lor, este si va fi un mod de educatie buna, pe care trebuie sa-l urmezi si care iti va aduce in final si recompense cum nici nu-ti imagienzi.
Nu sunt un copil problema, stai liniștită dar vad toți copiii care ies pe afară fara părinți și aș vrea și eu uneori, nu sa stau langa ei mereu că un copil mic