Ne traduci și nouă, să pricepem:
-----------------------------------
"However, pentru ca
eram people pleaser
mi-a aparut de for you
Grwm by Castor... șamd"
-----------------------------------
varza de mai sus?
However inseamma "totusi", people pleaser sunt oamenii care fac pe plac tuturor, chiar daca in sufletul lor nu vor, iar grwm (get ready with me) inseamna "pregateste-te cu mine"
Iar for you (pentru tine) sunt practic tiktokurile care iti apar
Nu am să răspund la dramele adolescentine. Am să îți răspund la ce se poate face. Este un caz evident de bullying. Cu părinții de mânuță ață la director și povestești totul. Bullyingul nu este tolerat (așa ar trebui sa fie dacă toți sunt verticali). Se poate termina destul de rău pentru colega ta. Baftă.
Https://www.aaida.ro/......_641_0.htm
Citește aici
Haha, limbajul noii generații. Pe mine mă amuză cu skibidi, riz, sigma, sus, dez etc.
Las' că și noi le aveam pe-ale noastre în ale tinereții valuri.
Multumesc! Sincer, sper sa se rezolve ceva, m-am saturat sa fiu bataia de joc a acestei fete.
Si apropo, credeti ca daca voi merge cu aceasta poza la diriginta, credeti ca va fi luata in serios?
https://img.sanishtech.com/u/26eb132ba6d6f9bf13c041eb8d28690a.jpg
Am acoperit fata si numele pentru a-i tine identitatea privata
Poza și ce este scris nu oferă nici o sugestie de hărțuire și intimidare. Povestește dirigintei/directoarei situația, vorbest și cu părinții tăi. Nu este normal sa fii intimidata sau sa stai cu frica in sân când ar trebui sa fii la școală că sa înveți. Eventual aduna dovezi cat de.multe. Mesaje agresive, filmări etc. Baftă, sa fie bine.
''sunt ca o scandura, ca am parul in cap ca papusa Chucky, ca sunt foarte urata, ca am dintii de castor''
Daca arati asa atunci esti ceea ce cauta fiul meu!
Adica?
Intr-adevar sunt slaba si am dintii putin strambi, dar nu consider ca e ceva chiar atat de rau