| Ade4ever2389 a întrebat:

Buna. Am o colega de clasa care incontinuu rade de mine ca fac Tiktok si ma jigneste,totul a inceput de prin vara cand aflasera ai mei ca m-a obligat sa fumez,iar acestia au spus sa am grija la ea,pentru ca nu imi vrea bine. However,pentru ca eram people pleaser la vremea aia,mi-era frica ca se vor supara pe mine,mai ales ca mai ieseam cu inca o fata. Chestiile astea se mai calmasera putin pana in octombrie,cand m-au chemat odata pe afara,eu le-am zis ca nu pot veni pentru ca eram la tara,vazand ca nu ma inteleg cu ele si tot insistau,mama a sunat-o pe cealalta fata spunandu-i ca nu pot iesi,iar cealalta de care vorbesc acum, a inceput sa zica ca de ce se baga parintii,ca nu stiu ce,iar la un moment dat vazand ca asa o tinea,le-am spus ca nu voi mai iesi afara,deoarece spun o gramada de lucruri la spatele meu si asa,apoi peste cateva zile am facut un tiktok cu ce fel de oameni nu imi plac mie si asa,iar ea s-a simtit. Ideea e ca comenteaza incontinuu de parintii mei,in special de mama,ca m-a facut asa vai de capul meu, sau cum a zis.
Faza e ca am mai continuat sa mai postez pe Tiktok,iar odata vazand ca tot radea de mine pe la scoala,am repostat ceva care mi-a aparut de for you cu numele ei, eram consteinta ca e gresit si se va lua de mine,dar si eu mai vazusem reposturi despre mine,apoi m-am trezit cu mesaj de la ea spunandu-mi sa nu mai repostez eu chestii de acum incolo despre ea,iar mama s-a enervat si i-a dat un vocal in care a spus ca vrea sa vorbeasca cu mama ei, si asta s-a si intamplat. Mama ei de la telefon era recalcitranta si a spus tot felul de minciuni despre mine,ca am facut-o pe fiica-sa grasa (e mai plinuta) cand eu nu am zis asa ceva,ca eu mint foarte mult,dar din contra,eu jignesc pe toata lumea,ca are ea inregistrari cu mine,iar mama vazand ca nu se poate intelege cu ea, a inchis telefonul.
A doua zi,colega asta s-a si apucat sa cica prin toata clasa de cearta asta cu mine si radea de mine cu gura pana la urechi, spunand la toti colegii cat de terminata sunt eu si asa mai departe. Eu am zis ca se va opri la un moment dat, insa in aceste 2 zile cand am fost la scoala,mai rau a facut,m-a jignit incontinuu spunand la ceilalti suficient de tare ca sunt ca o scandura,ca am parul in cap ca papusa Chucky,ca sunt foarte urata,ca am dintii de castor si s-a apucat sa scrie pe tabla "Grwm by Castor",ca sunt c...ă,ca a venit ea odata la ziua mea si aveam parul nedat de la subrat (nu stiu de unde a observat asta,nu e adevarat), ca sunt taranca si tot felul de jigniri din astea.
Ai mei luni vor veni la scoala,deoarece eu nu mai pot sa stau cu frica, amenintata ca ma bate si facuta de ras cu tiktokurile prin toata scoala.
Ce credeti ca se va intampla? Eu nu am vrut scandal cu ea, insa nu mai pot veni asa.

14 răspunsuri:
| Ade4ever2389 explică:

Si btw, scuzati greselile, am scris repede...

| sierra1 a răspuns:

Ne traduci și nouă, să pricepem:
-----------------------------------
"However, pentru ca

eram people pleaser

mi-a aparut de for you

Grwm by Castor... șamd"
-----------------------------------
varza de mai sus?

| Ericenki a răspuns (pentru sierra1):

People pleaser inseamna o persoana care face pe plac la altii happy

| sierra1 a răspuns (pentru Ericenki):

Rili?

| Ade4ever2389 explică:

However inseamma "totusi", people pleaser sunt oamenii care fac pe plac tuturor, chiar daca in sufletul lor nu vor, iar grwm (get ready with me) inseamna "pregateste-te cu mine"

| Ade4ever2389 explică (pentru sierra1):

Iar for you (pentru tine) sunt practic tiktokurile care iti apar

| AsgaardSephiroth a răspuns:

Nu am să răspund la dramele adolescentine. Am să îți răspund la ce se poate face. Este un caz evident de bullying. Cu părinții de mânuță ață la director și povestești totul. Bullyingul nu este tolerat (așa ar trebui sa fie dacă toți sunt verticali). Se poate termina destul de rău pentru colega ta. Baftă.

| AsgaardSephiroth a răspuns (pentru Ade4ever2389):

Haha, limbajul noii generații. Pe mine mă amuză cu skibidi, riz, sigma, sus, dez etc.winking Las' că și noi le aveam pe-ale noastre în ale tinereții valuri.

| Ade4ever2389 explică (pentru AsgaardSephiroth):

Multumesc! Sincer, sper sa se rezolve ceva, m-am saturat sa fiu bataia de joc a acestei fete.

| Ade4ever2389 explică (pentru Ade4ever2389):

Si apropo, credeti ca daca voi merge cu aceasta poza la diriginta, credeti ca va fi luata in serios?
https://img.sanishtech.com/u/26eb132ba6d6f9bf13c041eb8d28690a.jpg
Am acoperit fata si numele pentru a-i tine identitatea privata

| AsgaardSephiroth a răspuns (pentru Ade4ever2389):

Poza și ce este scris nu oferă nici o sugestie de hărțuire și intimidare. Povestește dirigintei/directoarei situația, vorbest și cu părinții tăi. Nu este normal sa fii intimidata sau sa stai cu frica in sân când ar trebui sa fii la școală că sa înveți. Eventual aduna dovezi cat de.multe. Mesaje agresive, filmări etc. Baftă, sa fie bine.

| GygyDuru a răspuns:

''sunt ca o scandura, ca am parul in cap ca papusa Chucky, ca sunt foarte urata, ca am dintii de castor''
Daca arati asa atunci esti ceea ce cauta fiul meu!

| Ade4ever2389 explică (pentru GygyDuru):

Adica?
Intr-adevar sunt slaba si am dintii putin strambi, dar nu consider ca e ceva chiar atat de rau