Nu dai prea multe detalii Cati ani ai? Esti fata/ baiat? Care e motivul pentru care nu te lasa? Dupa nr din username ai avea 19 ani si atunci o sa-i tin partea tatalui tau si ii dau dreptate. La 19 ani esti un copil. Nu stii cu ce se "mananca" viata de familie.
Pai mai multe detalii sunt fata am 19 ani sunt cu prietenul meu de 3 ani si faptul ca vrea sa.ma marit cu el e ca il iubesc foarte mult si parinti nu ma lasa sa plec cu el mai mult de 3 ore nu ma lasa la discoteca nu ma lasa sa plec in vacante cu el nu ma lasa sa ma duc pe la el iar de relatii intime nici nu se pune problema deja el s-a saturat sa astepte 3 ani dupa mine asa ca ma cerut iar acum suntem hotarati sa ii spun lui tata dar el tot bate apropo ca nu e de acord aaa si iar un detaliu tatal meu e de etnie roma si tine la chestiile sa fiu virgina pana in noaptea nunti si el considera ca decat sa ma marit mai bine ma angajez ca sa pot sa il sustin pe el ca sa nu mai lucreze el ........deci cam asta e povestea... fara commuri rautacioase
Cati ani ai?
Da mai multe detalii.
In principiu e viata ta, tu decizi si el trebuie sa inteleaga. Acum sper ca macar esti major/a.
anonim_4396 întreabă:
KaterinaPetrova întreabă:
Maroon67 întreabă: