| andreeaiggy a întrebat:

am o problema. :\ acum ceva timp m-am certat cu ai mei si mi-au scos cablul de la internet astfel incat sa am voie doar 2 ore pe zi, acum nu mai sunt suparati, am netul toata ziua, dar mi-l scoate seara... cand am cea mai mare nevoie de el! sad
Cum pot sa-i spun sa nu mi-l mai scoata? De fiecare daca cand ii spun zice " Ai stai suficient " sau ma intreaba de ce vreau netu' dca eu sustin ca noaptea dorm, nu stau pe net!
AJUTOR URGENT, FUNDA! :*

Răspuns Câştigător
| Nikoleee a răspuns:

Atunci ii poti ruga sa-ti dea voie mai mult..pana la urma e vacanta happy Poti vorbii cu ei si sa le explici :*

3 răspunsuri:
| Nikoleee a răspuns:

De ce nu astepti sa adoarma si il bagi tu? Apoi cand termini il scoti din nou cat sa nu-si dea seama si te bagi la somn laughing

| andreeaiggy explică (pentru Nikoleee):

Pai router-ul wireless ii la ei in camera, si nu pot ajunge pana acolo sa-l bag, de fiecare data se trezesc. big grin

| Nikoleee a răspuns (pentru andreeaiggy):

Atunci ii poti ruga sa-ti dea voie mai mult..pana la urma e vacanta happy Poti vorbii cu ei si sa le explici :*

| ursuroz2 a răspuns:

Poate mai bine nu mai stai dimineata pe internet, stai pe afara sau faci alt ceva, si seara ii rogi sa nu ti-l scoata pentru ca ziua nu ai stat la calculator. Funda?