Hei. Fii linistit. Primul lucru pe care il ai de facut e sa te calmezi. Ca sa ii poti permite mintii tale sa se descurce, sa se mobilizeze. Uita ce a fost. Gandeste-te ca e doar o provocare, face parte din drumul tau, ca sa inveti ceva. E doar un mic hop.
Concentreaza - te la meditatii, incearca sa fii constiincios si sa intelegi de ce se face cum se face. Sa stii sa iti explici chestiile simple. Asta o sa te ajute. O sa fie bine, serios. Nu te lasa. Poate asta trebuie sa inveti acum. Sa fii perseverent. Da-i bataie, stiu ca poti!
Stai liniștit.O să te treacă.La corigenta sunt trecuți toți elevii.Cel puțin așa e la mine la liceu. Oricum matematica de clasa a 7-a este foarte ușoară.Eu în clasele 5-8 aveam numai note de 9 si 10 la matematică. Toti colegii mei îmi spuneau să îi ajut.Eram tocilara clasei.Acum sunt in clasa a 11-a si iau note de 7, 8.Nu îmi mai dau interesul așa de mult sa învăț. Daca vrei te învăț eu.
Salutare! daca ai inceput pe un drum, cauta sa il continui si sa nu te întorci inapoi! nu te mai gândi ca nu vei reusi, ci cauta modalitati de a te linisti atat trupeste cat si sufleteste! Speranta moare ultima! Crede-ma ca profesorilor nu le face placere sa te asiste la o astfel de situatie.Ai incredere in tine si linisteste-te si continua ce ai inceput! Rezultatele vor fi pe masura asteptărilor! Meriti"a doua sansa"
vikkk96 întreabă: