Doamne ce copii!
)
sa stii ca nu prea am inteles din povestea ta doar prim si ultima parte desi am citit d 3 ori totul.tot ce am inteles e ca el ti-a zis in gluma ca il inseli cu altcineva.si mie imi zic asa ceva unii amici dar asta nu inseamna ca ma plac sau ca ma iubesc mai mult decat ca p o amica.glumea si el saracu baiat![]()
al doilea lucru e urmatorul:daca are iubita asta nu inseamna ca nu puteti fi impreuna. aveti mai mult d 14 ani?
ei daca nu. si si daca aveti mai mult...se poate despartii oricand d acea iubita sa fie imreuna cu tine daca chiar te iubeste.si daca nu poti sa fi amanta lui daca vrei is vrea si el.vezi ca se poate? faptul ca are o iubita nu te poate opri cu nimic sa incerci sa fi mai apropiata d el.
si al treilea lucru: chiar imi pare rau ca il iubesti si suferi din cauza lui insa crede-ma ca timpul le va rezolva p toate si la un mom dat o sa gasesti si tu un baiat care sa te iubeasca asa cum meriti si p care sunt sigura ca si tu la randul tau il vei iubii mai mult decat p acest coleg.succes!
Eu una iti propun, desi poate fi cam greu pentru tine sa ii spui. Daca ti-e rusine atunci, fa-o mai bine pe mess, si ia-ti inima in dinti. Poti incepe prin a il asigura ca ce vorbiti este numai intre voi doi, si nimeni nu v-a mai trebui sa afle asta vreodata, decat cu acordul amandurora.Incearca sa afli mai multe despre relatiile lui, si, gandeste-te, s-ar putea sa fie o gluma ceea ce ti-a zis.Inainte sa faci acest pas important, in ceea ce priveste a ii marturisi ce simti, intereseaza-te daca intr-adevar te merita.
MULT SUCCES:* PUPICI
Timpul le rezolva pe toate!
Ce mai aştepţi?! Spune-i.
Nu'ţi va fi uşor, dar îţi va fi mult mai greu să ţii în tine.
Poate v-a ieşi penibil, dar vei ştii un lucru şi el la fel.
Poate a spus "Dc mă înşeli cu Alin" din glumă, sau poate îi păsa.
Nu uita sfatul meu.
Succes!