Da, sincer și eu eram la fel, adică nu-mi plăcea felul în care vorbeau despre fete, unele îmi erau chiar simpatice și mă înțelegeam bine cu ele, dar nimic mai mult, mereu am evitat o relație pentru că știu că a doua zi mi-ar părea rău de alegerea făcută. Când o fată este frumoasă nu-ți poți lua ochii de la chipul ei, evident că nici nu te mai interesează formele când are un zâmbet și niște ochi superbi. Guști din fericire când știi să apreciezi ceva de care te poți bucura în mod liber și gratuit. Cât despre dragoste, sau făcut chestii cu fata respectivă, evident te gândești ca la cel mai nobil lucru, să poți să-ți păstrezi acea inocență în caracter. Fetele sunt frumoase, sincer parcă numai fete visez, dar îmi place mai mult să visez decât să mă complic cu ele. Dar cu cât cauți mai mult la o fată, cu atât o vei găsi mai greu. Totuși trebuie să iei decizii care să te facă fericit pentru toată viața. Sau poate să te doară fix în cot și când ești bătrân o să aștepți moartea să vină pentru că nici nu mai ai putere, nici nu ești fericit, pentru că nu ai știut să trăiești frumos. Sincer de asta mă tem cel mai mult.
Multumesc pentru sfaturi, si da parca in 2017 toata lumea se gandeste la regulat, sincer in fiecare fata am cautat ceea ce caut, dar inca nu am gasit, si da am 19 ani si n-am avut niciodata prietena.
Sincer caută dar mai petrece-ți și timpul cu fete noi, despre care nu știi nimic. Vorba aia, ce tu nu știi, n-are cum să te supere. Dacă te îndrăgostești de o fată, măcar să fie una pe care o cunoști și știi ce e de capul ei. Dacă nu-ți place pur și simplu te depărtezi și apoi doar vă mai salutați. Sincer eu aveam 17 ani. Și aveam o prietenă din zona vecină, venită la bunici. Era iubita mea atunci, venea pe la mine, și după aia brusc nu mi-a mai dat nici un semn de viață, mai mult scuze. Deja pentru mine era punct relația. Și hopa că veneam odată de la pădure și era ea și ''noul'' ei iubit, pe care îl cunoșteam. Și sincer erau fix în drumul meu iar ei stăteau pe o bancă și se sărutau. Apoi m-am dus la ei, l-am salutat prima dată pe ăla, pe aia nu o mai băgam în seamă, și nu i-a convenit. Am stat am fumat o țigară după l-am salutat pe ăla și am plecat, dar pe ea la fel, nici nu mă uitasem la ea și am observat că se uita la mine. Mamă și ce bine mă simțeam, îmi venea chiar să râd. Concluzia e că nu poți să te oprești să cauți, eu nu m-am oprit nici acum, încă știu că există fata perfectă care o să mă accepte așa cum sunt, cu bune și rele, iar eu în schimb o să o tratez ca pe o prințesă și o să fac totul pentru ea și dacă ea e fericită atunci sunt fericit și eu.
Să știi că o să ai de așteptat, dar și când o găsești, nu-ți mai trebuie alta. Celelalte fete devin transparente.
Nu-i nicio graba, o sa -ti gasesti prietena de vis cand o sa ajungi la azilul de batrani.