| Zapada890 a întrebat:

Bună, am și eu o lămurire am început liceul ieri și astăzi pur și simplu nu mai vreau să merg din cauza unei profesoare care are ceva cu mine așa cred eu, ea când a intrat pe ușă și m-a văzut ca zâmbeam mi-a zis să mă ridic în picioare și să îi zic ce am făcut și eu i-am zis ce am făcut iar ea mi-a spus ca am ceva probleme ca uit ce am făcut acum 1 secundă, și i-am zis ca am ras? Și ea a zis ca da și eu nu am ras probabil ea ar fi crezut ca eu am as fi ras de ea și cred sigur ca ma urăște și eu n-am făcut absolut nimic rău iar ca pedeapsă ne-a dat la toată clasa sa învățăm 3 pagini de caiet pentru vineri voi ce credeți ca aș putea face…. Sincer nu mai vreau sa merg din cauza ei predă franceză și eu i-am zis ca nu știu franceză ca eu nu am făcut la fosta școală niciodată și mai tare s-a enervat….

Răspuns Câştigător
| MistarGoGu a răspuns:

Cumpara 5-6 croisante si o revista de moda in limba franceza! In croisante injectezi sos picant măcar sa știi ca o arde la limba pe scorpie!

1 răspuns:
| AsgaardSephiroth a răspuns:

Nu o baga in seama. Suferă de sindrom cronic NF. Tu încearcă așa cum. poti să înveți, eventual cere ajutorul unor colegi care știu franceza. Bafta.