| KyrraMoon a întrebat:

Bună.
Am și eu o mică problemă, mă rog, mai degrabă am nevoie de niște sfaturi legate de această problemă.
Okay, acum câteva luni am terminat o relație. Mă rog, eu am pus punct relației deoarece eram foarte distanți.
La început n-am simțit mai nimic, mă împăcam cu ideea că s-a terminat, dar faptul că el a venit la mine să-mi spună că-i e dor de mine, și că am început să vorbim din nou des, m-a făcut să simt din nou ceva pentru el, adică s-a aprins din nou acea flacără. I-am zis asta, iar el mi-a spus că și el mai simte ceva pentru mine dar știa faptul că dacă ne-am împăca ne-am îndepărta din nou. Eram conștientă de faptul ăsta și am căzut la un acord, adică să fim prieteni. Am avut o serie de îndepărtări și de apropieri, mă rog, îndepărtări mă refer la faptul că ne trimiteam 2-3 mesaje pe zi vorbeam la telefon odată la 3-4 zile, iar apropieri când vorbeam mai mult prin mesaje iar apelurile durau vreo 2 ore.
Ei bine, la începutul lui iulie a trebuit să plece prin Europa cu tatăl lui, iar 5 săptămâni am vorbit prin mesaje. Mă rog, în primele 2 săptămâni spunea că-i e dor să mai vorbim la telefon, și alte chestii de genul. Cam din a 3-a săptămână au avut loc o serie de certuri, din motivul că abia ne scriem și dădeam vina unul pe altul. Era destul de gelos când pomeneam de alți băieți, ba chiar s-a luat de un fost de al meu pentru că mă căuta, iar de fiecare dată când mă certam cu cineva făcea urât și-mi spunea să-i dau nr de tel al respectivului.
Ei bine, după ce s-a întors în România, am mai vorbit 2-3 zile, dar gen 2-3 mesaje pe zi, ca după să constat faptul că nici nu mai vorbim.
În momentul ăsta nu știu ce simt pentru el, dar totuși lipsa lui mă doare, deși știu că e mai bine să rupem orice legătură și ar fi trebuit să fac asta după ce ne-am despărțit...

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este toxic termina cu el.

| Anabela777 a răspuns:

Renunta la el complet, o sa-ti treaca in ceva timp. Dragostea nu-i importanta.

| DeliNes a răspuns:

Pai, da, situatia este putin complicata. Daca ati fi doar prieteni n-ar trebuie se existe "presiunea", sa zicem asa, de a vorbi in fiecare zi si n-ar trebui sa fie certuri daca nu o faceti. Si mai ales, n-ar trebuie sa existe gelozia. Dar, nu este chiar asa pentru voi, deci clar amandoi va doriti sa fiti ceva mai mult decat prieteni. Now, intrebarea este: tu ce vrei cu adevarat? Parerea mea este ca ar trebui sa te gandesti bine, ascultand si inima, nu doar creierul. Esti dispusa sa te intorci cu el, stiind ca exista riscul de a suferii din nou? Sau ai suferit deja destul? El ce simte cu adevarat?
Nu stiu daca cuvintele mele te-au ajutat cu ceva, dar sper ca situatia sa se rezolve cat mai bine!