anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am si eu o problema cu iubita mea suntem de 1 an si jumatate impreuna si nu pot sa o conving sa faca sex cu mine. avem am2 peste 18 ani! Ea insa este pudica si se rusineaza foarte repede.am incercat sa o excit sa o fac sa se simta mai relaxata dar ..ramane cu hainele pe ea..nu este sigura pe ea.O respect.dar sunt baiat si am necesitati-le mele. as dori sa imi zice-ti ce as putea sa fac?

4 răspunsuri:
| marius4432 a răspuns:

Dau funda!

| LaRiiuU a răspuns:

Pfff, e cam greu daca nu vrea. Incearca sa va uitati la ceva filme +18laughing poate da rezultat. Daca nu, incearca sa o surprinzi. Daruieste-i in fiecare zi un trandafir si un biletel cu "te iubesc". Incearca sa o seduci romantic daca altfel nu mergehappy Bafta.

| dydy000 a răspuns:

Pai pregatestei si u ceva romantic fi tandru cu ea si poate o sa lase timiditatea la o partea.Baftabig grin

| paco4000 a răspuns:

Vorbiti deschis despre chestia asta... daca nu face to face..prin mesaje si atunci iti dau seama care este problema defapt.Este virgina, poate ii e frica...ii lipseste increderea in sine..si in TINE.Castigai increderea si incearca dupaia..peace'