Buna Kida ![]()
Te inteleg perfect
! Suferi foarte mult pentru ca mama ta nu e langa tine, acum cand ai nevoie de ea, sa ii povestesti ce se intmpla cu viata ta, de cine te-ai mai indragostit, ce ai mai facut
E foarte greu sa nu ai cui sa ii spui aceste lucruri.
Din cate mi-ai spus bunica ta e foarte stricta cu tine! Vorbeste cu mama ta si spune-i ca bunica ta nu iti permite se iesi cu fetele, spune-i ca nu poti sa stai doar in casa cu ea, esti copil ai energie si vrei sa iesi si tu :*. Explicai ca iti este foarte greu, chiar daca bunica ta se va supara pe tine ca de ce i-ai spus mamei tale. Dar si bunica ta ar trebui sa te inteleaga ca nu o sa mai faci greseala aceea
Si explica-i si tu cum sta treaba
..."Abureste-o"
Stiu ca asa iti spun majoritatea, dar sa stii ca mama ta nu e acolo pentru ea, ci munceste pentru tine ca sa ai un rost in viata :* Acum nu intelegi ca esti mica
si ai tot ce iti trebuie
dar peste anii :* o sa vezi cat de bine iti prinde si scoala si ca mama ta a fost la distanta de tine!
Propune-i sa te duca acolo in vacanta
explica-i ca ti-e dor de ea
.
Dar sa nu faci vreo prostie:* pentru ca nu are rost![]()
Viata merge inainte![]()
Ai tot sprijinul meu
!
Buna Kida!
Stiu cum este. Tatal meu si mama mea au fost plecati in trecut in spania si am stat cu bunica.Este greu te-ai obisnuit sa ii ai in permanenta. Daca ai patit ceva mai rau te-ai certat cu o prietena nu ai cui sa-i spui sentimentele tale.Nu te sfatuiesc sa recurgi la fapte grave.Este absolut o prostie! Tu vorbeste cu bunica ta si cateodata lasa si tu de la tine, dar mai spune-i sa lase si de la ea.Isi face si ea griji. Daca esti singura si nu ai un frate e normal sa te tina asa.Dar daca este exact cum spui tu e prea stricta.Sau cum a spus si Daria sun-o pe mama ta vorbiti.Si spune-le ca doresti sa mergi in vacanta.Acum e adevarat trebuie sa te gandesti la scloala.Dar iti spun eu ca daca te muti acolo nu e o idee buna.Aici te-ai acomodat si o sa-ti fie greu.Eu te sprijin si te pup :* :] :X!
coca666 întreabă: