Chiar tu ai spus ca esti ingamfata si fitoasa. Deci deja realizezi problema. Exista doua posibilitati. Sa continui sa fi asa si sa nu te suporte nimeni sau sa schimbi ceva. Incearca sa nu mai comentezi la tot si sa lasi putin de la tine. Daca o tii tot asa, mi-e greu sa cred ca iti vei face asa multi prieteni. Si in plus, nu cred ca ei nu te suporta pentru ca te intelegi bine cu diriginta. Ci din cauza comportamentului tau. Pune-ti niste intrebari si incearca sa-ti raspunzi singura la ele. Daca vrei cu adevarat sa te schimbi, o vei face. Daca nu, o sa ramai doar cu fitele. Bafta.
Pai...simplu.
incearca sa nu mai comentezi din orice, sa fii amabila cu toti colegii [eventual ca sa nu uiti, fa'ti un semn pe mana
nu te mai certa cu [virgula ] colegele, pentru ca nu tot timpul ai doar tu dreptate. si in plus, de ce atatea fite? esti egala cu toate colegele tale. si nu cred ca sunt invidioase, poate ca doar tu crezi asta
. incearca sa vb cu ele si sa le ceri scuze [sincer]. apoi promite ca te vei schimba [ si fa'o]. si gata! in timp o sa se poarte super cu tine
Cred ca ar trebui sa devii mai comunicativa si prietenoasa, trebuie sa incerci sa te intelegi bine cu toata lumea si sa nu mai comentezi daca nimeni nu iti cere parerea, stiu cum e si eu cam comentez la multe lucruri care nu-mi convin dar bine ca am multi prieteni care sunt la fel ca mine. Fundita?
Daca iti cunosti defectele, de ce nu incerci sa le mai reduci? daca esti constienta ca esti fitoasa si ingamfata de ce nu incerci sa fi mai toleranta si mai draguta cu colegii tai. Nu trebuie sa comentezi, lasa-i in pace. Spune si tu ceva atunci cand chiar e cazul, nu te baga in seama daca nu esti poftita. Schimba`ti comportamentul fata de ceilalti si ai sa fi apreciata pe urma.
Pai nu cred ca poti sa refaci relatia ca ele pentru ca daca nu te suporta nu te vor placea never...cred ca ar trebui sa le ignori si sa nu le mai dai mare importanta la ke spun ele
) pai tu singura ti-ai spus motivele din ce cauza nu te suporta lumea devina putin mai dulce
Si eu am o colega ii merge gura ca o moara si comenteaza nonstop
si ea e inganfata
cu dirigintele asa si asa
adica no se intelege cu mine si eu cu dirigu si etc.deci nu are de suferit deci e cam in aceeasi oala cu tine
eu ii spun mereu sa nu mai comenteze
incerca sati schimbi comportamntul si sa te inetlegi macar cu o persoana bine, si daca vad ca te compoti bine, ok lasi la o parte mandria, etc vor veni la tine si va veti intelege. Parerea mea
Succes! vezi ce faci:*
Chiar daca te vei schimba ele tot asa se vor purta,, nimeni nu uita ''si oricand se iti vor plati cu aceeasi moneda.trebuie sa ti minte ca in viata nu poti trai singura si trebuie sa accepti lumea asa cum e.
MariusDSarghe întreabă: