| raspundeee a întrebat:

As vrea sa aflu ce sporturi pot practica acasa sau in aer liber care sa ma faca mai inalta...Am auzit ca baschetul te face mai inalt dar problema e ca nu-mi placee... Dau funditahappy

6 răspunsuri:
| katy a răspuns:

Pai da, basketul si inotul in mod special astea doua.si eu sunt mica de inaltime am 1, 53.problema e ca daca membrii familiei tale sunt tot mici de inaltime.sunt slabute sanse sa te faci mai inalta, genetic vorbind

| Ariia a răspuns:

Pai handbal, velei de la ele de inalti super tare.dar sa faci cam 1 an ca nu se vad diferentele numa dupa o perioada.si inotul e bun. Funda?

| AleXandra649 a răspuns:

Incearca inot, handball sau volley. Sper ca te ajuta cu ceva
pa!

| Darklightt a răspuns:

Handball,volei,inot...dar daca familia ta este mai mica de statura este ceva genetic si nu se schimba, dar nici inalta nu-i bine su am 12 ani si 1, 64 inaltime

| Silviu123456 a răspuns:

In aer liber nu stiu dar ai pute sa incerci inotul...dar sa nu te astepti orice ai practica la rezultate imediate ...rezultatele vor aparea peste aprox 8-9 luni 1 an, plus ca este si foarte sanatos

| alina_9360 a răspuns:

Da...baschetul intr-adevar te face sa cresti mult.dar doar atat. daca te uiti la baschetbalistele de la tv majoritatea nu au cine stie ce forme...pe cand un volei sau un handbal te face sa mai cresti in inaltime, dar practicandu-l iti modelezi si foarte frumos corpul. sper ca ti-am fost de folos.pup:*