| alerock a întrebat:

as vrea sa stiu de ce unii ma adauga in lista de messenger si sa-mi spuna ca sa ma intorc in mormant si in multe alte feluri, doar pentru ca am numele la id "ﻵ°◦ƒαηтσмα ∂ιη мσямαηт◦°ﻵ" si nu inteleg dc, de obicei le dau ignor sau nu ii bag in seama, mereu ma fac emo, chiar daca sunt, si imi zic ca visez numai morti, ca eu tin cu satana, etc. Nu inteleg ce au cu cei emo, adica suntem si noi oameni, dc trebuie sa se ia mereu de noi, ca doar nu i-am injurat, si apropo, nu se taie ei cu lama, noi ne taiem. Chiar nu inteleg cei cu fenumenul asta "anti-emo".

Răspuns Câştigător
| poohy a răspuns:

Eu nu inteleg ce e cu curentul emo...
Atunci cand exista ceva, un curent, idee etc trebuie mereu sa existe si haters, oamenii anti. Asa cum sunt eista fani twilight asa exista si thilight haters
Eu chiar nu am nimic in comun cu acest curent emo, nu imi pasa nici de ei si nici de cei aniti.
Te contrazici pe tine insati:"mereu ma fac emo, chiar daca sunt," de aici rezulta ca nu esti iar mai apoi"nu inteleg ce au cu cei emo, adica suntem si noi oameni," cand spui noi te incluzi si pe tine asa ca hotaraste-te ori esti ori nu esti.
Daca alegi sa fii si iti pui acea eticheta de "emo" trebuie sa intelegi ca automat vei avea parte si de comentarii negative, injurii si multe altele.
E adevarat, voi va taiati cu lama dar asta chiar e o solutie? Viata e grea si e foarte dura, te tai cu lama dar asta nu rezolva absolut nimic, in opinia mea.
Si daca nu vrei prosti in lista ta de mess nu mai da add decat la cei pe care ii cunosti(dupa id), eu asa fac si nu primesc niciodata massuri si nici nu sunt agasata de anumiti idioti ce incearca sa se combine sau pur si simplu vor sa ma agaseze.

9 răspunsuri:
| anaid a răspuns:

Nu am nimic cu emoizii ...si ma consider o persoana destul de normala.
Dupa mine astia care se iau de emoizi nu au o viata a lor si trebuie sa isi ocupe si ei timpul cu ceva... e problema voastra daca vreti sa va taiati cu lama sau mai stiu eu ce adica sincer acum... daca asi vedea un emo ca vrea sa se arunce de la 10 mi-asi vedea de drum nu asi asista la spectacolhappy

Răspuns utilizator avertizat
| Deea a răspuns:

Cand terminascra discuriile cu emo.

| คเค๓เк a răspuns:

Nu ii mai baga in sema!
Eu una ador persoanele emolove struck
Am foarte multi prieteni emo...Si sunt chiar de treaba love struck
Si nu mai pune la suflet ceea ce spun ei
Total gresit ca emo sunt satanisti sau ceva de genu!
In fine te rog eu sa nu`i mai bagi in sema pup kisskisskiss

Bye

| Zambet a răspuns:

Eu zic sa iti schimbi nick-ul thinking

| Allegria a răspuns:

Nu exista "fenomenul emo"sau alte fenomene.
fiecare om e diferit si fiecare om are o parere diferita.
cum tie ti se pare foarte aiurea ca ei iti zic asa; lor li se pare logic sa faca un astfel de gest.
thinking

| RoooneyThePuf a răspuns:

Nu-i baga in seama...sa stii ca iti poti gasi si altii cu care sa vb...nu trebuie sa schimbi nimichappymie chiar imi placebig grin. Daca se comporta asa le este ciuda, sau nu stiu ce ins curentul emo.
Cel mai bine ii ignori si cauti prieteni care nu te iau la misto.Si inca o data:nu le da atentie. Tu esti diferit fata de ei si de asta, le poate fi ciuda.
happy

| xNoOLiMiTsX a răspuns:

Ma speri fara suparare nu am nimic impotriva curentului emo dar taiatul ala ma inspaimanta.

| alerock explică:

Sicera sa fiu, nu as vrea sa-mi schimb numele, mie imi place...asta conteaza.