| RalucaStefaniaMaria a întrebat:

Buna! Avem o colega in clasa care este jignita de colegi,cel mai des aude cuvantul emo,este colega emo daca are parul tuns gen wolf cut scurt si vopsita in rosu? Ea asculta rock,dar nu acel timp de rock,adica nu nirvana sau altele,ea asculta arctic monkeys. Dar si Melanie M. Billie E. si altele. Nu se imbraca tot timpul in negru,dar in general este imbracata in negru, este retrasa si deseneaza. Este ea emo?

5 răspunsuri:
| Aasdfghj a răspuns:

Buna! Doar ea poate afirma acest lucru. Oricum ar fi, nu e treaba nimanui ce este si nu este ok sa judecati preferintele cuiva.

| oglindasultanului a răspuns:

Poate ca nu, dar cei care n-o cunosc, ei cred ca-s informati, si o confunda.

| Nirvanaaa a răspuns:

Nu, nu e emo din ce ai descris. Nu contează ce asculta și face, dacă e ok cu colegii ei ar trebui sa isi tina și ei gura.
Ascult rock, mă îmbrac în negru și totuși nu sunt emoții laughing. Te asigur ca nici ea nu e. Așa e ea de fel mai retrasa, la colegii ei e problema. happy

| 1997onur a răspuns:

Posibil sa fie emo posibil sa nu fie emo -_-

| Trixt3r a răspuns:

Atata timp cat ea nu isi face rau ei, sau altcuiva, care este problema daca ar fi "emo" sau daca are un alt stil de a se imbraca?

Problema este ca ai niste colegi prosti, sa nu folosesc un termen mai dur si prost crescuti.

Nu cred ca trebuie sa se simta jignita de eticheta de Emo, sunt multi care sunt inebuniti dupa Emo. (si mie imi place stilul, daca nu implica self harming)
Iar legat de Rock, ai folosit termenul corect, dar Nirvana este Rock-Punk si nu Metal la ce incercai probabil sa faci referire.