anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce parere aveti despre un baiat care se uita incontinuu la o fata? Mai exact e in scoala mea un baiat care de la inceputul anului se uita intruna la mine. Am crezut la inceput ca se uita la colega mea, dar de multe ori eram si singura si se uita. Chiar acum cateva saptamani l-am surprins uitandu-se fix la mine. Credeti ca ma place?(n-am vb niciodata, decat o singura data a fost si el in grupul de colegi cu care eram si poate am schimbat o vorba, nu mai tin minte).
Mersi.

Răspuns Câştigător
| capsunica_8366 a răspuns:

Bineinteles ca te place...dar poate e mai timid si nu indrazneste sa facaprimul pas, daca si tu il simpatizezi de ce sa nu incerci tu sa intri in vorba cu el? mai stii.paoe se primeste ceva!

4 răspunsuri:
| Kimy_8371 a răspuns:

Buna, Juliette. Pai din cate spui tu aici e logic ca baiatul te place si inca foarte tare( asa fac mai toti baietii cand le place de o fata le fixeaza cu privirea) dar se pare ca este cam timid si asteapta ca tu sa ii spui ceva.
Saluta-l si tu macar, si intra in vorba cu el si ai sa-ti dai seama pe parcurs daca te place cu adevarat.
Pe mine ca sa zic asa, ma cam enerveaza tipii astia care se holbeaza la tine orice ai face, adica pana la urma care-i problema lor, daca au ceva de spus sa spuna.

| Cici4Mici a răspuns:

Cred ca te place sigurat te place

| tzintzi a răspuns:

Te place, ce mai happy

| ideifixeneatinse a răspuns:

Sigur te palce daca se uita incontinu la tine.
Daca nu de ce sar uita?raised eyebrows
De ce nu intrii in vorba cu el?happy
Poate o sa iasa ceva frumos.
kisskisskisskiss