| girl001 a întrebat:

Ce sa fac imi place de un baiat si tin mult la el, si de cite ori ii scriu sau il sun spune mereu ca ii ocupat sau vorbeste putin cu mine, care-i cauza ce trebuie eu sa fac in acest caz? Sa-l mai sun sau nu e cazul?

Răspuns Câştigător
| xdodolicix a răspuns:

Am fost si eu in aceasta situatie. ai incercat sa nu iei legatura cu el vreo 2-3 zile si mai apoi daca nu iti vorbeste sa intii tu in discutie? te va intreba de ce nu ai mai vb cu el si d'alea... ii poti pune ca persoanele la care ti tu cel mai mult nu vb cu tine si se v-a simti tongue

7 răspunsuri:
| inna a răspuns:

Trust me, nu-l mai suna.Nu merita.

| georgiana a răspuns:

Probabil crede ca nu esti genul lui si te respinge, nu-l mai cauta, lasa-l pe el sa o faca.

| Lady.Love a răspuns:

Daca te evita, lasa-l in pace. Daca o sa vrea sa vorbeasca cu tine o s-o faca el. Cred ca asa e mai bine, decat sa ii dai tu sansa sa te refuze mereu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ia nu-l mai suna laughing
Nici sa nu-l privesti happy
Daca dupa o saptamana in care nici macar nu ii dai "buna" nu vorbeste cu tine inseamna ca esti prea buna pentru elwinking
Bafta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa astepti sa te sune el... daca o face inseamna ca si el impartaseste aceleasi sentimente pentru tine; iar daca nu... e mai bine sa cauti pe altcinevawinking Iubiti-va mult!

| Aly07 a răspuns:

Nu cred ca ar fi o idee buna sa mai insisti, va crede ca esti o disperata (fara suparare, dar asa va gandi). Crede'ma mai sunt baieti happy.
Succes.

| girl001 explică:

Mersi mult am sa incerc desi e foarte foarte chinuitor cind iubesti si acea persoana nu-ti trage atentia