anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cine credeti ca o sa castige finala la romanii au talent? Eu cred ca Narcis Ianau, daca nu castiga el(ceea ce nu prea cred ca o sa se intample)atunci sa fie Ballance

7 răspunsuri:
| Moov a răspuns:

Narcis cred si eu, adica nu cred, stiu sigur.In legatura cu Ballance...nu cred ca o sa castige? De ce? Pai."Romanii au Talent" ei nu au talent, ei au exersat foarte mult. Daca nu castiga Narcis[da oricum castiga] o sa castige Adrian Tutu.De ce? El chiar are talent,si la cantat,si la dansat,si la compus,si oamenii o sa-l voteze si din mila, are o poveste chiar dramatica, pe mine una m-a impresionat.

| MiyakoSaki a răspuns:

Sall! Eu cred ca o sa castige Narcis, deoarece voce ca a sa este greu de gasit.In legatura cu Ballance cred ca o sa iasa pe locul doi sau poate chiar pe locul unu. Daca vor lucra foarte mult poate vor reusi si nu sunt de acord cu Moov ca nu au talent.Chiar daca s-au antrenat nu orcine poate face ce fac ei, sau daca pot totul se obtine cu multa munca.Iar cu Tutu nu cred ca o sa castige, dar va iesi pe locul 2 sau 3, depinde cum voteaza publicul.Cum am mai zis sunt sigur ca va castiga Narcis, are de la mine un vot, baiatul chiar trebuie sa castige.

| lylo a răspuns:

Narcis ala pe care nu pot sa-l sufar poate sa castige sau adrian tutu care e superb baiatul :X:X:X:X

| AxxyAlexandra a răspuns:

Bunahappy
Si eu cred la fel. Narcis chiar are talent.
Dintre toti concurentii el e cel ce are cu adevarat talent. Trupa Ballance a fost buna nu zic ca nu, dar ei au exersat si au invatat ce au de facut prin multa munca si cu multa ambitie, pe cand Narcis e chiar talentat, asta e talentul lui nativ.
Si mai este si Tutu Adrian care a transmis un mesaj foarte puternic "Iubiti`va parintii!", a cantat foarte bine si el ar merita sa castigehappy

Asta e parerea meahappy

| gabyzzzzta a răspuns:

Eu cred ca o sa castige adrian tutu!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu as vrea si sper sa castige Adrian Tutu pentru ca el chiar meritalove struck

| kidrauhl926 a răspuns:

Adica uh 'Movv' ce vrei sa zici ca o sa il voteze din mila iti zic eu ca publicul nu il voteaza din mila el chiar are talent canta, danseaza si cel mai frumos dar este cel de a compune el vede lumea cu alti ochi uh daca ai compune o poezie iti zic eu ca nu ai putea Merita sa castige tongue