Narcis cred si eu, adica nu cred, stiu sigur.In legatura cu Ballance...nu cred ca o sa castige? De ce? Pai."Romanii au Talent" ei nu au talent, ei au exersat foarte mult. Daca nu castiga Narcis[da oricum castiga] o sa castige Adrian Tutu.De ce? El chiar are talent,si la cantat,si la dansat,si la compus,si oamenii o sa-l voteze si din mila, are o poveste chiar dramatica, pe mine una m-a impresionat.
Sall! Eu cred ca o sa castige Narcis, deoarece voce ca a sa este greu de gasit.In legatura cu Ballance cred ca o sa iasa pe locul doi sau poate chiar pe locul unu. Daca vor lucra foarte mult poate vor reusi si nu sunt de acord cu Moov ca nu au talent.Chiar daca s-au antrenat nu orcine poate face ce fac ei, sau daca pot totul se obtine cu multa munca.Iar cu Tutu nu cred ca o sa castige, dar va iesi pe locul 2 sau 3, depinde cum voteaza publicul.Cum am mai zis sunt sigur ca va castiga Narcis, are de la mine un vot, baiatul chiar trebuie sa castige.
Narcis ala pe care nu pot sa-l sufar poate sa castige sau adrian tutu care e superb baiatul :X:X:X:X
Buna
Si eu cred la fel. Narcis chiar are talent.
Dintre toti concurentii el e cel ce are cu adevarat talent. Trupa Ballance a fost buna nu zic ca nu, dar ei au exersat si au invatat ce au de facut prin multa munca si cu multa ambitie, pe cand Narcis e chiar talentat, asta e talentul lui nativ.
Si mai este si Tutu Adrian care a transmis un mesaj foarte puternic "Iubiti`va parintii!", a cantat foarte bine si el ar merita sa castige
Asta e parerea mea
Adica uh 'Movv' ce vrei sa zici ca o sa il voteze din mila iti zic eu ca publicul nu il voteaza din mila el chiar are talent canta, danseaza si cel mai frumos dar este cel de a compune el vede lumea cu alti ochi uh daca ai compune o poezie iti zic eu ca nu ai putea Merita sa castige
VulpeaDinUmbra întreabă: