Buna.Sa sti ca si eu sunt intr-o situatie asemanatoare acum.Nu grabi lucrurile astfel o sa vada ca esti disperata dupa el.Totul incepe cu o prietenie.dar ai putea incerca sa ii spui ce simti pentru el.In privinta parintilor nu iti face griji o sa inteleaga pana la urma.Un mic sfat fai pe parinti sa aiba multa incredere in tine. Asta conteaza cel mai mult INCREDEREA arata-le acest lucru si ai sa vezi ca totul va fi bine.Cat despre barfe ignorale.MULTA BAFTA

Nu am inteles prea multe, data viitoare, te rog sa scrii mai atent ok?![]()
 Am inteles cat de cat, si finalu, adica daca sa-i spui ce simti pentru el. Da, spune-i, pentru ca altfel va fi mai greu, si e un baiat de treaba tinand cont ca nu vrea sa-i dorinta tatalui tau, merita sa-i spui ce simti pentru el

Spune-i ce simti si o sa fie bine
 spune-i la tel daca nu poti fata in fata sau pe messenger si o sa vezi ca de maine o sa fiti impreuna 

Pai spune-i, ce mai astepti?, ce vrei? sa vina respectiva si sa til ia? spune-i si in fine daca tot nu vrea sa fie cu tine, bineinteles din cauza parintilor, ii spui ceva de genul ca ar outea sa nu i8l mai iubesti cand o sa se hotarasca sa fiti impreuna.