Este un profil destul de bun, eu trec in clasa a x-a si a fost bine la profilul acesta:faci multa biologie, fizic si chimie:2 ore de bio, 3 fizic si 2 chimie. si 4 de mate... sper ca ti-am fost de ajutor
Si eu sunt la stiintele naturii si am avut de 4 ori pe saptamana matematica, 2biologie, 3 fizica, 3 chimie (una dintre ele fiind ca o obtional ). La inceput de an scolar cand m`am inscris mi-a dat sa aleg ca obtional dintre fizica si chimie.In rest limbile dtraine 2 ore pe saptamana, logica e o materie noua si TIC (Tehnologia Informatie si Comunicatie) si informatica.Eu astea le-am avut noi in clasa a 9a.
E un profil fain, mi se pare cel mai complex. Faci chimie, biologie, fizica, romana, mate, engleza, franceza, religie, sport si mai sunt cateva, dar nu mi le mai amintesc acum.
Buna! La profilul 'Stiintele ale naturii se fac orele:Chimie,Biologie,Romana,Fizica,Matematica,Engleza,Franceza,Tic,Fizica,Geografie, Istorie si Educatie Fizica.
La teza cu subiect unic trebuie sa dai la Romana, Matematica, si trebuie sa mai alegi dintre (Biologie si Geografie). Bafta!
La stiinte sunt si eu si in clasa a 9 a am facut asa :
-Matematica : 4 ore
-Romana : 3
-Engleza : 2
-Franceza :2
-Logica : 1
-Muzica : 1
-Desen : 1
-Sport : 1
-Fizica : 3
-Biologie : 2
-Chimie : 3
-Sport : 1
-Religie : 1
-T.I.C : 2
-Informatica : 1
-Geografie : 1
-Istorie : 1
Se bazeaza pe Chimie-Bilogie dar faci si multa matematica cel putin in clasa a 9 a sper sa-ti fie de folos
La Teze ai asa : - Romana Matematica (obligatoriu)
- Chimie/Biologie/Fizica (3/2) ex : (Chimie Biologie) (Bilogie Fizica) Alegerea ta la care vrei sa dai
__Sper sa-ti fie de folos, Mult succes
Sevilla întreabă: