| Anamaria6384 a întrebat:

cum ii pot da de înțeles unui coleg de școala ca îmi place de el? Cred ca si el ma place doar ca acum ceva timp l-am "respins " ca sa zic așa și de atunci nu mai vorbim. Cum as putea sa începem Iara ceva? dar fără sa ma ajut de prieteni sau fără sa ii dau mesaj. Sunt genul mai potolită nu îmi sta in fire sa bag in seama băieții (in contextul acesta ). Aveți vreo idee? Oare și-ar putea da seama din anumite gesturi /priviri?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca si ar fi dat seama ca nu il placi, tot ar fi venit sa ti mai spuna ceva.
ce sa incerci?
daca vrea, vine el.

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E clar ce te mai place dacă renunță din prima.

| Anamaria6384 explică (pentru anonim_4396):

E clar ca nu ma mai place? N-am înțeles ce ai zis

| anonim_4396 a răspuns (pentru Anamaria6384):

Dacă te plăcea cu adevărat insista, găsea orice motiv să vină la tine.
Așa... E pierdere de timp. Ignoră-l în continuare.

| Anamaria6384 explică (pentru anonim_4396):

Aa.da nu zici rău doar ca eu cred ca el atunci și-a dat seama ca nu îl plac și probabil asta crede și acum de nu ma baga in seama ..sa mai încerc?

| anonim_4396 a răspuns (pentru Anamaria6384):

Daca si ar fi dat seama ca nu il placi, tot ar fi venit sa ti mai spuna ceva.
ce sa incerci?
daca vrea, vine el.

| anonimaanbctpm a răspuns:

Hmm...din priviri si gesturi, cu siguranta. Daca e destept, bineinteles.Dar majoritatea baietilor din ziua de azi asteapta ca fetele sa inceapa conversatia. Poti sa te dai un pic de gol dar nu foarte mult, poti sa il bagi tu in seama dar sa nu fi obsesiva.De exemplu:te duci maine la scoala sa presupunem ca e si el in clasa sau ajunge dupa.Te duci la el si ii spui:hey, imi era dor sa vorbim.Ce mai faci? el o sa iti raspunda si dupa continui conversatia si daca crezi ca nu mai ai ce vorbi cu el ii spui daca poate sa te ajute la ceva (in cazul in care e el mai bun la o materie decat tine) sau il poti ajuta tu pe el. Poti din cand in cand sa ii tragi cate o privire sau sa ii tragi cu ochiul si asa incet o sa va apropiati. Daca asta te ajuta cu ceva as fi tare fericita!