| DeEa_4814 a întrebat:

Buna cum pot s ii recastig increderea unui baiat(de fapt a iub meu) l`am parasit de 4 ori si acum ultima oara cand ne-am impacat am incercat s ii explic ce simt pentru el si mi-a zis ca ii e teama sa nu m despart din nou de el, si mai nou prietenii lui fac misto de el(daca pot spune asa)de ex:"ce ma te-a parasit pentru ala nu", iar te`ai impacat ma cu ea? nu vz ca face misto de tine?". Tot felul de chestiisad, ajutati`ma v rog:d

9 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E doar vina ta, imi pare rau sa iti zic. Daca te-ai despartit de el de 4 ori e clar ca nu il iubesti cu adevarat. Prietenii lui au dreptate, chiar ti-ai batut joc de el. Eu zic sa o lasi balta, sufera din cauza ta, lasa-l in pace.

| heise a răspuns:

Nu a fost frumos ca l-ai parasit de atatea ori, se vede ca te iubeste daca te-a impacat, daca chiar te iubeste cu adevarat n-o sa-i bage in seama. Incearca sa faceti un picnic (doar voi doi) undeva intr-un parc sau unde ii place, sa aduceti multa mancare si poate si ceva la care sa ascultati muzica, apoi poti sa-i zici de ce te-ai despartit de el, sa-i zici ce simti si sa-l intrebi (sa faceti ca o ora de pshiologie) despre ce a simtit, ce gandeste acum despre TOT ce s-a intamplat si incearca sa fii atenta, sa-i spui ca ai inteles si sa dezbateti aceasta tema (asa am facut eu cu o amica pentru ca tot ne certam si incepeam sa ne "ducem" pe alt drum). Stiu ca nu ti-am fost de ajutor, dar cat timp tu chiar vrei sa ramai cu el acceptal si incearca sa-i fi aproape mereu si sa-l susti, sa le inchizi gura prietenilor lui cu vorbe inteligente si cu sens (sau fara, cat timp le formulezi bine propozitiile prostii n-o sa le inteleaga :]). See ya!

| Cryss_2345 a răspuns:

Arata-i afectiunea ta fata de el in public. adica in fata baietilor care fac misto de el. Fa-i sa le para rau de ceea ce au spus. multa baftahappy

| sorin231 a răspuns:

Daca s-a impacat cu u dupa ce l-ai parasit de 4 ori chiar daca prietenii lui comenteaza inseamna ca te iubeste enorm...ca sa-i castigi increderea incearca sa null mai dezamagesti nici macar cu cel mai marunt lucru, conferai increderea necesara...happy

| optimistul a răspuns:

Hmmm cam greu intr-adevar dar promite-i sinceritate si dovedesteio
succes

| NickiMinaj a răspuns:

Scumpo, lasa-l laughing ti-a carat geanta destul, saracul...

| LongboarderG a răspuns:

Defapt...prietenii lui chiar au dreptate. Tu ti-ai batut joc de el in ultimul hal.Lasa bietul baiat sa respire. Spune-i ce simti pentru el, daca spune ca ii e prea teama lasa-i timp de gandire. Dar oricum nu prea sunt sanse

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai e putin si vine ta dar fa cat mai multe lucruri dragute pentru el si incerca sai arati latura pe care inca na vazut-o la tine

| INeverStopLoving a răspuns:

Hmm, tu realizezi ce comoara ai langa tine? Clar te iubeste daca s-a impacat cu tine de atatea ori. E admirabil! Jos palaria pentru el. Si sa stii ca din pct lui de vedere, parerea lui despre tine inca este buna, netinand cont ca l-ai parasit de 4 ori. Tine de el ca rar intalnesti genul asta de baieti! Din pct asta de vedere esti foarte norocoasa ca il ai langa tine.