| Anonim1447799 a întrebat:

Buna, de 2 săptămâni vorbesc cu un băiat și sincer am inceput sa îl plac, eu am 15 iar el are 18, problema este următoarea, astăzi am aflat lucruri mai nașpa despre el, cum ca ar fi pe interes, adică doar se culca cu anumite fete și le lasă. In astea 2 săptămâni am vorbit tot timpul și din câte am observat nu mi se pare genul ala de băiat, adică se comporta frumos, îmi face complimente, nu mi-a cerut sa ne intalnim, e foarte drăguț și de treaba, doar ca îmi e frica ca aparentele sa nu însele, ce credeți ca ar fi mai bine sa fac?
Dau funda

12 răspunsuri:
| Plato a răspuns:

Pai normal ca se comporta frumos, ca asa faci proaste sa se culce cu tine ca apoi sa le lasi. Daca s-ar purta urat, nu ar mai avea pe cine sa lase, fetita inconstienta.
De astea iti arde tie la 15 ani?
Ce cred ca ar fi bine sa faci? Sa pui mana pe carte si sa lasi chestiile de adulti pentru adulti. Relatiile sunt pentru adulti, tu esti un COPIL.

Sa fii nu 100%, ci 10000% sigura ca esti exact ca celalalte si ca nu va da vreodata 2 bani pe tine.
Nu e naibii la mintea cocosului ca trebuie sa se poarte frumos cu voi ca sa va poata folosi drept toalete iar apoi abandona?

Orice ai face, meriti "recompensa". Prostia se plateste mereu. Niciun prost nu scapa, crede-ma.
Voi chiar nu aveti parinti? Cum naiba va scapa asa din mana, ma tot intreb.

| Bratu_Andrew_2000 a răspuns (pentru Plato):

Aveti un mod foarte... special de a va exprima opinia. Am observat asta si la intrebarea de mai sus despre homosexuali.
Stiti pentru tineri ce e bine la TPU? Ca nu este nevoie sa isi faca griji de părinții de care întrebați dvs in ultima propoziție.

Uite ce cred eu, stimată Anonim1447799.
Ai 15 ani. In primul rand, sa te culci cu el NU este o optiune. Esti prea tânără, asa cum a spus domnul Platon intr-un fel atat de minunat. Este tare pacat sa iti pierzi virginitatea la vârsta asta cu un băiat oarecare. Trebuie sa astepti varsta, momentul si mai ales persoana potrivita.

Cat despre acel băiat, poti incerca o relație cu el daca tu doresti insa ai mare grija. Trebuie sa testezi si sa vezi daca ceea ce se aude este adevarat. Daca el te iubeste, va ramane cu tine cu sau fara sex. Va aștepta cu răbdare sa fi pregătită. Atentie insa. Daca ce ai auzit tu este real si apuci sa te atasezi de el, ai sa suferi.

Stai linistita, nu esti nici proasta nici inconștiența ca iti place de un băiat. Este absolut normal la vârsta ta, în ciuda opiniei domnului Plato. Devi insa inconștiența daca te culci cu el sau daca te complici prea mult sentimental inainte sa afli adevarul despre Ghiță ala, asa ca NU FACE ASTA. Iti garantez ca nu se va termina bine. Tine-l fara sex pana mai crești si vezi ce iese. Daca sta doi ani fara si tot ramane cu tine, e clar ca insemni mai mult. Evident, daca nu se culca cu altele intre timp. Poate ar trebui sa ii adresezi problema. Să-i spui ce ai auzit.

Sper ca am putut fi de ajutor happy

| Anonim1447799 explică (pentru Plato):

Doamne, nu m-am culcat cu nimeni, nu fumez, nu beau, nu ma droghez, învăț bine, nu am avut un iubit in viața mea, cu ce m-au scăpat parintii din mâna? Ca am vrut și eu un prieten și toți băieții sunt la fel, e vina mea?

| Plato a răspuns (pentru Anonim1447799):

Da, prin faptul ca ai vrut un prieten. E grav, mult mai grav decat poti tu intelege la varsta asta.

Cu ocazia asta, draga, sa-ti mai spun o chestie: nu compara baietii cu barbatii. Nici baietii nu sunt toti la fel, nici barbatii.
La varsta ta nu va iubiti, va placeti. E o diferenta colosala intre a iubi si a placea.
Nu toti barbatii sunt la fel - unii inca iubesc intr-adevar femeia pentru cine e, din tot sufletul, nu pentru aspect sau beneficii.
Dar tu nu esti femeie, tu esti COPIL. Intelege ca nu e momentul sa te gândesti la relatii, pentru ca sunt doar o joaca la varsta ta.
Voi va uitati freza, baietii la fund. Aia NU e relatie, si categoric NU e iubire. Aia e simpla idiotenie.

Tu nu intelegi gravitatea situatiei, fetito. Daca te folosea apoi lasa, intrai in depresie si poate făceai si prostii mai mari, gen suicidul. Nu ma contrazice, ca asa e. Sa fii folosita si lasata e ceva tragic, iar mai toate ajung in depresie din cauza asta.
Trezeste-te, mai, fetito.

| Anonim1447799 explică (pentru Plato):

Deci dumneavoastră spuneti ca e vina mea ca toți băieți sunt la fel, cu ce e grav? Am vrut un prieten! Nu sa ma culc cu el sau cine știe ce tâmpenii sa mai fac, cred ca sunt conștientă ce e bine și ce e rau, zici ca e cine știe ce crima sa te întâlnești cu un băiat la un suc, in ce lume trăim?

| Plato a răspuns (pentru Anonim1447799):

Nu, nu esti constienta de nimic. Toti adolescentii se cred maturi si cred ca le stiu pe toate, dar habar nu ai de nimic, nu ai nicio idee despre lumea in care traiesti.
Ti-am mai spus o data ca nu toti sunt la fel, nu stiu de ce insisti.
De ce ai vrut un prieten? Sa faci ce? Cu ce te ajuta? O relatie trebuie sa evolueze, sa duca la ceva, la o familie. Nu sa te tii de mana 2 luni apoi sa va despartiti, aia e o tampenie ridicola.

| ywar a răspuns:

E destept. Mi se pare normal. El vrea acum experienta nu vrea o relatie de viitor. Cand esti tanar/a trebuie sa capeti experienta sexuala, cu oamenii etc pentru ca mai apoi sa nu gresesti in alegeri. Nu e de blamat.
Foarte bine. Nu-ti convine? Neeeext!

| Plato a răspuns (pentru ywar):

Sunt curios, daca unu o fufu si o lasa pe sora-ta, zici la fel?
Ca vad ca esti sigur cand împrăștii cretinism.

| ywar a răspuns (pentru Plato):

Mai, nu am sora. Ce sa-ti spun decat ca toti am facut la un moment din viata noastra la fel. Unii mai mult, altii mai putin.
Nu-l blamez, desi am pareri foarte radicale in sensul asta. Nu-i plac pe chiulai si sutilisti. Nu-i plac pe escroci. Cel care a incercat sa pacaleasca sistemul nu a avut o viata buna cu mine.
Asa si aici.
Sunt adolescenti prea putin pregatiti pentru viata care incearca sa scoata capul. O fac agresiv, grotesc, suparator.
Rup CV-uri la greu cand vine vorba de angajari la noi. Conduc un departament cu oameni tineri si unora le mai vad apucaturile si nu-mi plac. Ii trag de maneca, uneori putin mai vocal... dar tineri am fost toti! happy

| Plato a răspuns (pentru ywar):

Imagineaza-ti ca ai avea.
Nu asta înseamnă experienta, sa-ti bati joc de oameni, sa le folosesti si lasi. Desi, daca saliveaza ca panaramele dupa badboy, chiar merită. Nu e moral, nu e frumos, nu e ceva ce ar face un baiat educat.

| ywar a răspuns (pentru Plato):

...perfect adevarat! Am principii sanatoase. Din pacate lumea zilelor noastre e in alte logici si dogme. Ma lovesc de asta cel putin o data pe saptamana si mi-e jena sa fac educatie (unora, putini!). Mi-e jena mie de rusinea lor.
Sunt suparat pe generatia tanara, dar cu acestia traim.

| irina4219 a răspuns:

Atunci lasa-l in pace, nu mai vorbi cu el. Dupa felul in care te exprimi, pari o fata buna, nu meriti sa isi bata cineva joc de tine... nimeni nu merita asta.