Daca nu se apuca sa urle sunt gay, sa faca propaganda si sa se frustreze din orice rahat, nu am nimic cu ei.
Nu noi alegem cine sa ne atraga fizic, ca pe acele persoane le atrage fizic propiul sex nu e vina lor,eu sunt împotriva adopțiilor de catre barbati homosexuali si a propagandei, in rest nu ma intereseaza, si eu intr-o vreme nu stim ce sunt =indentitatea sexuala, sunt momente cand nu sti dar dupa o experiență ști, desi ca homosexual esti sigur de identitatea ta sexuala?
In ziua de azi sunt idei preconcepute ori din cauza religiei ori pe alte baze care nu pot sa inteleaga decat firescul lucrurilor. Oameni nu se accepta intre ei de sute de ani si fac discriminare ba ca esti negru, ba ca esti tigan....etc daramite sa fi gay.Marea majoritate sunt impartiali cum sunt si eu dar sunt o parte care ar prefera ca homosexualitatea sa nu existe deoarece nu este in firescul lucrurilor si nu asa e dat de Dumnezeu.
Notiunea de "normalitate" difera de la o persoana la alta. Persoanele gay sunt oameni la fel ca oricare dintre noi, nu sunt o amenintare, ei isi vor drepturile pentru ceea ce simt si pentru ceea ce le place si personal apreciez asta foarte mult. Din pacate acest subiect nu poate fi tratat cu oameni inchisi la minte care judeca fara sa gandeasca, fara cunostinta de cauza, fara orientare in ceea ce priveste omenescul. Suntem totusi in 2017 si lucrurile incep usor-usor sa evolueze in bine, tinerii sunt mai deschisi fata de acest subiect iar personal, sper ca peste cativa ani sa nu mai existe oameni care sa se arate cu degetul pentru ceea ce le place.
Letacika întreabă:
Damon666666 întreabă: