| 777Anonim2000 a întrebat:

Bună!
Deci acum un an eu și prietena mea, să-i spunem Andreea, am ieșit afară după școală și ne-am întâlnit cu niște copii care erau cu noi în școală și am stat cu ei afară. Era prima dată când am ieșit cu ei, pe o fată din grupul acela de copii, Maria, o cunoșteam deoarece este sora fostei iubite al fratelui Andreei. Așa și copii erau cu 2 ani mai mici decât noi, ei erau clasa 4 și noi a 6 a. În grupul acela de copii erau 2 băieți, Luca și Andrei si 2 fete, Maria și Elena(verișoara lui Andrei). Ne-am simțit bine cu toții și următoarea zi am ieșit din nou afară eu cu Andreea cu Luca și Maria. Am aflat ca Luca și Maria erau împreună și ei mi-au spus ca lui Andrei îi place de mine și l-am întrebat pe Luca dacă Andrei are Instagram și mi-a spus ca da și mi l-a dat și i-am dat fllw iar apoi Andrei îmi dăduse mesaj să mă întrebe cine sunt și i-am spus ca am auzit ca-i place de mine, iar el mi-a răspuns ca "am auzit prost". Lui chiar îi plăcea de mine dar nu voia să recunoască. Ptc era cald afară am început să ieșim cat mai des cu ei și într-un final a recunoscut ca-i place de mine. Prietena mea, Andreea, s-a împrietenit cu Andrei cam prea mult, dar atunci nu mă deranja așa rău. După ceva timp Luca și Maria s-au despărțit iar Andreea s-a pus împreună cu Luca. Mie nu mi-a spus asta și i-a spus lui Andrei prin mesaje și au ținut asta secret față de mine. Eu am avut contul prietenei mele și așa am aflat ca ei erau împreună ptc am văzut conversațiile ei cu Andrei în care îi povestea de Luca. M-a deranjat ca îi spunea lui și mie nu. După ceva timp Luca și Andreea s-au despărțit și ei deoarece Luca i-a spus lui Andrei ca eu sunt mult mai frumoasă decât Andreea, iar el i-a spus asta Andreei și așa s-au despărțit. Eu am aflat ca s-au despărțit abia după o săptămână și deja începuse să mă deranjeze ca vorbea mai mult cu Andrei decât cu mine, și da, începuse să-mi placă și mie de Andrei. Apoi a venit vara și Luca nu a mai ieșit cu noi afară ca era plecat la țară, Maria nu mai ieșea cu noi de când s-a despărțit de Luca, iar Elena mai ieșea din când în când. Cred ca toată vara am stat afară cu Andreea și Andrei și chiar mă apropiasem tare de el, dar mă deranja ca era prea bun prieten cu Andreea și vorbeau mereu. Apoi a început școala și el s-a mutat la liceu din clasa 5 și la fel și Luca. El a ieșit odată afară cu verișoara lui și cu niște fete pe care nu le suportam și le-a arătat lor conversația mea cu el și fetele acelea urlau după mine pe stradă mesaje pe care i le dădeam eu lui Andrei și m-am supărat și nu am mai vorbit câteva luni cu el. În martie anul acesta am început să vorbim din nou. Țin să menționez ca el încă vorbea cu Andreea "ca prieteni" de când nu mai vorbisem eu cu el. După câteva săptămâni eram afară cu Andreea și ea l-a chemat pe Andrei afară deși eu îi spusesem să nu-l cheme. În fine, am ieșit cu ei de mai multe ori. Într-o seară vorbeam cu el și m-a lăsat pe seen pentru ca el se juca biliard pe telefon cu Andreea și chiar mă enervasem rău de tot ca mai puneau și notițe în care își dădeau tag unul altuia. Dar l-am iertat. Mare greșeală. Ei au început să iasă afară SINGURI când eu nu puteam să ies cu ei. Și nu s-a întâmplat asta o dată sau de două ori, cred ca au ieșit de vreo 6 ori singuri. Toată lumea știa de mine și de el ca suntem pe combinație și a început lumea sa mă sune sa-mi zică ca e afară cu Andreea. Și când îl luam la mișto și îi scoteam ochii în legătură cu Andreea el îmi spunea " Da ce treaba am eu cu Andreea? ". Ieri am ieșit doar eu cu Andreea afară și mi-a spus ca era odată cu Andrei afară și una din fetele alea cu care ieșea Andrei afară la începutul anului școlar, pe care nu le suportam, i-a întrebat pe ei dacă sunt împreună. Gen ea se lăuda la mine cu chestia asta. Iar în altă zi eram eu cu amândoi afară a trecut o prietenă pe lângă noi și a făcut o glumă și ne-a zis " ce faceți, îl împărțiți " iar eu am răspuns cu da, iar Andreea a început sa se atace și să zică " Ce să împart eu cu asta (adică eu)"?
Ceva sfaturi?

Numele nu sunt reale, știu ca e cam lungă întrebarea dar chiar am nevoie de un sfat

3 răspunsuri:
| lizzyy a răspuns:

Rupe legatura cu persoanele alea definitiv, da-le block pe toate platformele de socializare. Alea sunt persoane toxice care iti ruineaza starea mintala de sanatate.

| anonima100947 a răspuns:

și care e întrebarea?

| Ale57123 a răspuns:

Părerea mea este că mai bine nu mai fii prietena cu acele persoane. Btw la ce scl est? Pupi pa.