| Maria1609 a întrebat:

Buna! Deci m-am mutat la o scoala noua care Este privata si unde tinem ghiozdanele si cartile in dulapuri, ca in scolile din america. I am Tot facut farse unui coleg, bagandu I lucruri in dulap, iar El de azi a inceput sa ma excluda din clasa, efectiv nu ma Mai lasa sa vorbesc si se poarta ca si cum n ar trebui sa fiu in clasa. Pana la urma ce am facut atat de gresit?! Stiu, ca intr adevar, I am mutat penarul din dulap intr altul si El s-a suparat pentru ca nu l Mai gasea, dar acum l a gasit, deci de ce oare e atat de suparat? Poate pentru ca sunt noua la scoala lor si nu trebuia sa imi permit astfel de glume cu ei? Plus ca m-am ales cu amenda 300 de lei de la directorate, si pentru asta si pentru ca I am dat fratelui baiatului astuia cu cartea in cap. Acum inteleg ca din motivul asta putea sa fie suparat, dar el deja nu prea ma mai agreea de ieri, de cand ii bagasem eu Frunze si mancare in dulap. Acum, din cauza ca I am lovit fratele, probabil va fi si Mai suparat. Eu am Mai avut probleme cu bullying ul si inainte, si nu vreau sa patesc la fel si la scoala asta. Cum sa ies din situatia asta?

1 răspuns:
| Maria1609 explică:

Eu sunt o persoana antisociala, care nu supprta regulile, si cred ca din cauza asta nu ma agreeaza nimeni