| LoveMyDool a întrebat:

Deci:toti prietenii mei,chiar si iubitul meu,imi spun Minion`,sau,Pitico! Pentru ca sunt mica de statura! Ma oftica foarte tare si le-am spus ca nu sunt mica,sunt ei prea inalti! Ce sa le mai spun? De felul meu,sunt tare-n gura si am replica la orice, dar acum nu imi vine nimic in minte! Ma puteti ajuta?
Multumesc! kiss puppy dog eyes ^_~

13 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Ce inaltime ai?

| Doub a răspuns:

"Esenţele tari se ţin în sticluţe mici." smug

| Divy a răspuns:

Dar dacă erai înaltă îţi spunea cum uriaşo aşa te alintă îi place să te atelinte aşa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce tragedie! surprise
E pitică şi minion, pretenii şi iubitul sunt înalţi, iar ea e tare-n gură.
Pe de altă parte, ei chiar nu-i place să i se spună aşa! Nu nu.

" Ma puteti ajuta? "- Da... Poţi să mai creşti. big grin

| averagestudent a răspuns:

Norocoaso! Eu am 1, 78 si as vrea ff mult sa fiu mai mica.Dar tu ce inaltime ai?
In legatura cu ce sa le spui, ei bine, spune-le ca te deranjeaza si roaga-i sa nu iti mai spuna asa. Poate ei doar te tachineaza in gluma si nu stiu ca te deranjeaza.Dar daca vor continua gaseste-ti alti prieteni adevarati...
In definitiv, nu iti poti schimba tu inaltimea.
PS Uite un sfat:stai dreapta pentru ca asa vei parea mai inalta.

| aXy99 a răspuns (pentru averagestudent):

Si ce e rau in a avea 1, 78? Personal, mi se pare super sa fii mai inalt. (indiferent de gen).

| RAY a răspuns (pentru aXy99):

A spus ca vrea sa fie mai mica ca fie placuta de cea care a pus intrebarea,logic ca inaltimea conteaza extrem de mult in viata, una este lumea sa te priveasca de sus una este de jos, uite si piticul asta cum se da in spectacol pe aici, una e sa ai 1, 60 alta e sa ai 1, 90 sau mai mult

| aXy99 a răspuns (pentru RAY):

Nici prea mult nu e tocmai bine. Eu am 1, 84-1, 85 si mereu ma aplic cand intru pe vreo usa in casalaughing Daca esti foarte inalt, poti sa ai si alte probleme, de exemplu sa fii foarte slab, deci inestetic...

Eu as fi foarte fericit sa am inaltimea ta, las ca e mai bine asa, poti face sala man sa arati bine, totul se poate, doar sa cresti numai se poate de la o varsta anume

Ai dreptate, nu regret ca sunt inalt. Am facut 6 luni sala (fara sa iau niciun supliment) si a contat cat de cat. Sper totusi sa nu mai cresc multlaughing

Depinde ce varsta ai acuma, pana la 22 de ani poti creste

Fac 17 luna asta. Depinde si de genetica. Mama are 1, 69, tata 1, 86-1, 87. Chiar nu stiu ce-mi rezerva viitorullaughing

| anonim_4396 a răspuns (pentru RAY):

Nu am spus asta ca sa ma placa fata care a pus intrebarea.Eu CHIAR IMI DORESC SA FIU MAI SCUNDA! Si nu mai spune lucruri din astea despre cineva pe care nu il cunosti!