| FominTatiana19 a întrebat:

Buna dragi prieteni. I-am scris fostului "Hei, ce faci?", si el mi-a raspuns "Bine, tu?" si la randul meu i-am zis si eu ca "bine". Ce sa-l mai intreb? Va rog dati-mi niste sfaturi. Fundaaa!

Răspuns Câştigător
| Annaa05 a răspuns:

Daca inca il cauti tu, inseamna ca tii la el si te inteleg.Pai,ai putea sa il intrebi ce a mai facut,ce planuri are de sarbatori,cum mai e viata lui.Dar, daca observi ca el nu te mai cauta, nu il mai cauta nici tu pentru ca nu are rost, o persoana care nu te cauta nu iti duce dorul, am invatat asta din experienta mea!

6 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu ii scrii nimic, e clar ca nu ai nimic de discutat cu el

| T0T a răspuns:

Orice îți vine în minte. Dar de ce i-ai scris fostului, nu ai trecut peste?

| FominTatiana19 explică (pentru T0T):

Odata ce i-am scris inca mai tin la el, si nu am trecut peste doar din motivul ca acum chiar il plac. Deci ne-am certat de 2 ori, Pentru prima data nu am vrut eu sa fiu cu el pentru ca nu chiar il placeam si ne-am impacat dandu-i inca o sansa, iar acum cand ne-am despartit pentru a doua oara el a zis ca nu mai are rost sa continuam. Si ce a fie acum mie imi place de el, si stiu ca e doar vina mea. Dar asta e, o sa treaca ceva timp si o sa-l uit, sper eu din toata inima.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai incheiat cu "bine". E de ajuns pentru tine.
Respira.

| Sophie08 a răspuns:

Buna, intreaba-l ce planuri are de sarbatori daca tot vine Craciunul sau ai putea sa-l intrebi ce rezolutii are de anul nou.

| qwertyasddfgh a răspuns:

Deci, este clar ca tu inca il mai iubesti/placi si de aceea il bagi tu in seama. Incearca sa-l faci sa fie un pic gelos, sa vada ce a pierdut. Asa ca, fii si tu mai orgolioasa si el te va baga in seamawinking