Nu inseamna nimic ce gasesti tu acolo. Te poti uita si fara sa atingi.
E aiurea sa-l verifici constant. Nu te simti naspa cand o faci?
Ba da, crede-ma ca nu sunt genul acela incuiat la minte. Te poti uita, dar daca prietena ta s-ar uita in fiecare zi la un anumit tip, te-ai simti ok, nu ti-ar da ceva de gandit? E doar o intrebare
Unele chestii e mai bine sa nu le stii, pentru ca te ranesc.
De aceea ti-as sugera sa nu-ti mai faci rau singura verificandu-l. Tentatia e mare, pricep.
Dar oricat ai verifica, daca e sa plece si sa-l pierzi...se intampla de la sine.
Inteleg ca probabil te intrebi ce-ti lipseste si alte lucruri de genul. Dar nu cred ca e cazul, mai ales daca spui ca nu vorbeste cu ele si ca e atent cu tine.
Am simtit si eu din astea si mi-a luat ceva timp sa realizez unele lucruri.
Se uita la animatoare, si vorbeste cu ea? Ah ![]()
Eu zic sa vorbesti cu el. Trebuie sa faci ce simti tu zau asa. Trebuie sa stii daaca el te iubeste cu adevarat.
Am specificat ca nu vorbeste sau orice altceva.
A da... Pai atunci eu cred ca e in regula. Daca nu are nimic de ascuns fata de tine. Daca tine telefonul la vedere. Eu zic ca este oke.
Din moment ce te lasa sa verifici, inseamna ca nu are nimic de ascuns.
In orice caz, il poti intreba cine e fata aia.
Posibil face manuela. Daca abia aveti 6 luni cred ca inca il tii pe uscat si omu are el grija de el
. Oricum imi place de tine, deja ai mentalitatea aia tampita de sotie care il cauta si in fund. Nu ai incredere deloc in el deci relatia voastra e de 2 bani. Mama ce te-ai oftica daca ti-ar face la fel, ca nu se poate sa nu fii si ipocrita
E foarte greu de dat un raspuns fiindca nici intrebarea ta nu este clara. De fapt tu nu intrebi daca te inseala, ci daca astea sunt semne cum ca s-ar putea sa o faca. Tocmai asta e dificil de spus, depinde de ce relatie aveti voi si nimeni de aici nu poate ghici.
Comentand strict pe intrebare uitatul la poze nu semnifica nimic, si nici prieteniile pe facebuc nu inseamna o viitoare relatie.
Eu zic sa mai astepti si sa observi strict comportamentul lui ca sa iti dai seama ce vrea sa faca! Pana la urma de unde ideea asta ca il controlezi pe facebook? Conversatiile acolo pot fi sterse sau se pot rezuma la cerutul unui numar de telefon.
oeg întreabă:
anonim_4396 întreabă:
razvanalex24 întreabă: