| MirunaSunrise a întrebat:

Buna dragilor!

Ca orice fata, am si eu nebuniile mele in cap si as vrea sa aud si parerea voastra inainte sa iau vreo decizie nepotrivita.

Sunt cu prietenul meu de cateva luni, ne cunoastem de jumatate de an. El este un tip destul de cuminte, cu toate ca are niste prieteni destul de diferiti fata de el. Stiu ca nu e bine ce fac, dar fetele sunt foarte curioase astfel ca, de cate ori merg la el si ii accesez pagina de facebook fara sa stie ma uit la cautarile recente, evident ca in fiecare zi se uita la cate o tipa, doua. De vreo saptamana am observat ca se uita in fiecare zi la o animatoare cu care s-a imprietenit recent, solicitare trimisa de catre ea din cate am observat. Spune-mi, va rog, cat de normal este ca un tip, la inceput de relatie sa tot caute diferite facebook-uri, ba uneori chiar sa se uite in fiecare zi la aceeasi tipa? Cu mine este destul de atent si nu-mi interzice sa ma uit in telefonul lui sau sa-i verific tinder-ul (pe care cica il tine pentru ca ii place sa dea like-uri si dislike-uri), nu vorbeste cu niciuna dintre tipele la care se uita, nici macar like la vreo postare aleatorie de a lor nu da, dar totusi... daca fiecare actiune are un interes, cu siguranta nu am reusit sa-i captez atentia in totalitate.

As aprecia niste raspunsuri mature deoarece nu prea am cu cine sa vorbesc astfel de lucruri, poate ma ajutati sa inteleg mai bine situatia, pe mine ma descurajeaza cand vad ceea ce v-am povestit, stiu ca nu e un lucru din care sa fac mare tam-tam, dar totusi ma deranjeaza si nici nu pot sa vorbesc cu el sa nu se mai uite, as fi prea absura...si nici tentatiei de a nu ma uita nu pot sa-i rezist. Inteleg foarte bine ca barbatii sunt poligami, asta cred ca ma afecteaza mai tare.

9 răspunsuri:
| ToKen a răspuns:

Nu inseamna nimic ce gasesti tu acolo. Te poti uita si fara sa atingi.

E aiurea sa-l verifici constant. Nu te simti naspa cand o faci?

| MirunaSunrise explică (pentru ToKen):

Ba da, crede-ma ca nu sunt genul acela incuiat la minte. Te poti uita, dar daca prietena ta s-ar uita in fiecare zi la un anumit tip, te-ai simti ok, nu ti-ar da ceva de gandit? E doar o intrebarehappy

| ToKen a răspuns (pentru MirunaSunrise):

Unele chestii e mai bine sa nu le stii, pentru ca te ranesc.
De aceea ti-as sugera sa nu-ti mai faci rau singura verificandu-l. Tentatia e mare, pricep.
Dar oricat ai verifica, daca e sa plece si sa-l pierzi...se intampla de la sine.
Inteleg ca probabil te intrebi ce-ti lipseste si alte lucruri de genul. Dar nu cred ca e cazul, mai ales daca spui ca nu vorbeste cu ele si ca e atent cu tine.
Am simtit si eu din astea si mi-a luat ceva timp sa realizez unele lucruri.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Se uita la animatoare, si vorbeste cu ea? Ah laughing
Eu zic sa vorbesti cu el. Trebuie sa faci ce simti tu zau asa. Trebuie sa stii daaca el te iubeste cu adevarat.

| MirunaSunrise explică (pentru DoarBogdan):

Am specificat ca nu vorbeste sau orice altceva.

| DoarBogdan a răspuns (pentru MirunaSunrise):

A da... Pai atunci eu cred ca e in regula. Daca nu are nimic de ascuns fata de tine. Daca tine telefonul la vedere. Eu zic ca este oke.

| R0R0 a răspuns:

Din moment ce te lasa sa verifici, inseamna ca nu are nimic de ascuns.
In orice caz, il poti intreba cine e fata aia.

| UnBroken2016 a răspuns:

Posibil face manuela. Daca abia aveti 6 luni cred ca inca il tii pe uscat si omu are el grija de el laughing. Oricum imi place de tine, deja ai mentalitatea aia tampita de sotie care il cauta si in fund. Nu ai incredere deloc in el deci relatia voastra e de 2 bani. Mama ce te-ai oftica daca ti-ar face la fel, ca nu se poate sa nu fii si ipocrita

| pufulescu a răspuns:

E foarte greu de dat un raspuns fiindca nici intrebarea ta nu este clara. De fapt tu nu intrebi daca te inseala, ci daca astea sunt semne cum ca s-ar putea sa o faca. Tocmai asta e dificil de spus, depinde de ce relatie aveti voi si nimeni de aici nu poate ghici.
Comentand strict pe intrebare uitatul la poze nu semnifica nimic, si nici prieteniile pe facebuc nu inseamna o viitoare relatie.
Eu zic sa mai astepti si sa observi strict comportamentul lui ca sa iti dai seama ce vrea sa faca! Pana la urma de unde ideea asta ca il controlezi pe facebook? Conversatiile acolo pot fi sterse sau se pot rezuma la cerutul unui numar de telefon.