Nu este adevarat![]()
erau doar niste farse, in care, in loc de un videoclip apareau niste imagini de care trebuia sa te sperii
Nu a murit puya
domne feri :-o a murit Nane Ştii tu ăla care cântă o Stea a murit într-un accident de motocicletă.
Nuu daca ar muri ar anunta la televizor. deci eu nu cred ca e mort.
n-are cum
Nu a murit.
E o chestie pe care au inventat`o unii si i`au pus şi linkul`ul ăla. De ce n`ai dat click pe el ca să te convingi? ![]()
Îţi zic eu ce era : îţi apărea o faţă horror de care te speriai.
În concluzie : Dumnezeu ne iubeşte prea mult ca să ne ia singurul artist care spune lucrurilor pe nume! Long live Puya!
Stai liniștită, nu a murit nimeni. Nu ai fi auzit nimic pe la tv, radio, net? E doar o păcăleală, așa cum a zis cineva că a murit NaNe. Fake.
Buna!
Nu, Puya nu a murit (inca...). Acel mesaj de pe messenger a fost trimis in masa pentru a speria fanii si pentru a se uita la imaginea trimisa.
Mesajul este: " va mai stins o stea din lume Puya a murit astazi in jurul orei 6 dimineata ora Romaniei intru-un accident de masina vezi video aici http://www.fotokristall.narod.ru/mov0001.swf scuze de mass l; am primit si eu.mai departeee... DUMNEZEU SA-L IERTE "
si este doar un fake. Pentru sanatatea voastra nu apasati pe site-ul atasat.
In concluzie n-a murit.
O zi buna!@
Salut! Nu a murit, stai liniștită :*. Dacă murea arăta și la știri și peste tot! Nu te lua după tot felul de mass-uri. Fundiță?
Nu a murit deoarece daca murea arata
1. Pe net cand ii scriai numele
2. Arata pe wikipedia la data morti
3. Arata la stiri in primul rand
Se spune ca ''Marele artist puya a murit aseara intr-un accident de masina in timp ce mergea cu propria masina spre cluj unde avea un concert un alt sofer a intrat pe contrasens si l-a izbit din plin '' eu nu gasesc nicaieri surse care sa afirme asta
sper ca te-am ajutat papa
Uite site-ul unde arata asta:www.fotokristall.narod.ru/mov0001.swf
Ai toate informatiile acolo.
Frate,a bagat unul o farsa cum ca a murit Nane-fals si acum incep toti cu a mai murit nu-stiu-care. Potoliti-va, oameni buni! Maine-poimaine citesc pe TPU ca am murit si eu.
Mancam coliva? sau doar ne amagim?
De ar muri nu mi-ar parea rau![]()
Orcum puya face rappu de rusine
Mama lui de cocalar infect
JOS CU PUYA
JOS CU MELODIILE NOI.
Respect puya cel vechi.
Poti mur puya.
RUSINE.
Http://www.fotokristall.narod.ru/mov0001.swf - toate informatiile de care ai nevoie
VampireGirl_3710 întreabă: