| Maria_7350 a întrebat:

Buna!happy eu acum sunt in spania si prietenul meu in romania. Aseara am intrat pe mass si am avut o mica ceartaoh go on si la un moment dat un prieten de al meu foarte bun mi-a cerut webu... i l-am dat si prietenul meu a vazut ca am webu la status. M-a intr la cine i l-am dat si i-am spus ca la persoana aceea si el s-a enervat ca dc i l-am dat lui si s-a disperat urat:-l ce sa fac cand mai face faze din astea sa il calmez?:-l ca nu mai stiu ca sa fac cu el:-l ma enerveaza la maxim cu crizele astea a lui:-l vreau un sfatsad funda!happy

Răspuns Câştigător
| duddy_9191 a răspuns:

Pai in primul rand explica-i faptul ca daca sunteti impreuna asta nu inseamna ca trebuie sa iti lasi prietenii balta(fie fete, fie baieti). pentru ca si el are prieteni si poate patii acelasi lucru.in al doilea rand daca face crize la orice tampenie inseamna ca nu are suficienta incredere in tine... vorbeste serios cu el si intreaba-l ce-l deranjeaza.si in al treilea rand posibil sa faca asta pentru "distanta" daca tu esti in spania si el in romania.tot ce trebuie sa faci e sa vb cu el si sa ii spui ca poate sa aiba incredere in tine dar nici sa nu iti lasi pr balta pentru el... sper ca te-am ajutattongue

1 răspuns:
| Nixu a răspuns:

Poti sa-l ameninti sau poti sa il iei cu dragaleala:]]
Prima varianta amenintarea... spune-i sa o lase mai usor cu crizele de gelozie ca nu iti trebuie disperati.
A doua varianta dragaleala:]]... ii spui sa stea linistit ca oricum daca vroiai sa fii cu altcineva te desparteai deja de el, dar pe el il iubesti si mai adaugi tu niste linguseli si mai stiu eu cei place lui sa audabig grin
Dai fundabatting eyelashes